Viktor Živojinović: Veza sa Sandrom sve je snažnija i ozbiljnija

Viktor Živojinović: Veza sa Sandrom sve je snažnija i ozbiljnija

Autor: | 18/08/2020

0

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković - prva godina ljubavi!

Svega nekoliko dana po povratku sa odmora koji su sa roditeljima proveli u Monte Karlu, Stefan i Filip Živojinović izašli su u javnosti sa svojim lepšim polovinama, Sandrom Miljaković i Aleksandrom Prijović. Dvadesetdvogodišnji Viktor do skoro je u medijima pominjan tek kao „najmlađi Brenin i Bobin sin“ ili kao „Stefanov i Filipov mlađi brat“. No, po svemu sudeći, situacija se promenila.

Dok su svetla reflektora bila usmerena ka starijim članovima porodice, „mali Viktor“ stasao je u momka koji je čvrsto odlučio da se poslovno osamostali. Posvetio se ugostiteljstvu u kojem se odlično snalazi, a nedavno je na Ušću otvorio novi restoran. S druge strane, ni na emotivnom planu nema razloga da se žali. Tu i tamo moglo se čuti da se zabavlja sa studentkinjom iz Brusa, atraktivnom Sandrom, sa kojom je proletos došao na krštenje malog Aleksadra, Filipovog i Aleksandrinog sina.

Pročitajte: Viktor Živojinović i Sandra Miljaković - Otkrivaju kada će svadba?

Međutim, zahvaljujući objavama na „Instagramu“, saznali smo da ova veza traje već godinu dana. Njihov prvi važan jubilej protekao je u znaku tamburaša i uz buket sa 101 ružom, a intimnu zabavu organizovali su u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi. Taj podatak, ali i činjenica da su i Lepa Brena i Sandra prethodnih nedelja objavljivale zajedničke fotografije nastale u Monaku, jasno govore da familija blagonaklono gleda na Viktorov izbor.

‒ Moja porodica oduševljena je Sandrom i imaju samo reči hvale za nju. Meni je velika podrška ‒ kaže Viktor. Na pitanje da li su možda u planu veridba ili venčanje, Viktor iskreno odgovara...

Nastavak ove romantične priče pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je od 14. avgusta u prodaji

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović, Hello!

Slične Vesti