Viktor Živojinović ne želi titulu maminog sina: Za Sandru će sve stvoriti sam

Viktor Živojinović ne želi titulu maminog sina: Za Sandru će sve stvoriti sam

23/10/2020

0

Viktor Živojinović (22) odrastao je i želi da preraste "titulu" maminog i tatinog sina. Što je zreliji i ozbiljniji u svojoj emotivnoj vezi sa Sandrom Miljaković, sve je odlučniji da se finansijski osamostali. Naime, on je pored ugostiteljstva u kome se odlično snašao, odlučio da pokrene još jedan posao.

- Viktor je u potpunosti povukao na Brenu, kada je reč o osećaju za biznis i želji da samostalno zarađuje. Iako restoran koji je nedavno otvorio odlično radi i donosi mu zaradu, nije mu palo na pamet da tu stane. Sa članovima porodice je dugo razgovarao o firmi za čišćenje kuća, dvorišta, krovova i teško dostupnih delova domaćinstava - ispričao je izvor za "Alo".

Pročitajte: Mali znaci pažnje - Viktor Živojinović iznenadio Sandru preslatkim poklonom (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Mar 30, 2020 at 11:34am PDT

Porodica je kao i do sad imala sluha za njegove ideje i podržala ga u pokretanju novog biznisa.

- Takve firme su veoma popularne u Americi, pa je još tokom studiranja zamislio da takav posao pokrene u Srbiji. Samo nekoliko dana nakon otvaranja restorana, razradio je svoj plan o novom biznisu do detalja, uložio novac koji je uštedeo od ugostiteljstva i otvorio firmu kakvu je zamislio.

- U firmi ima 20-ak zaposlenih, posao je odlično krenuo i ljudi ih aktivno zovu kako bi uredili svoja domaćinstva, a, ako bude neophodno, Viktoru neće biti problem da zasuče rukave i sam obavi posao. Brena i Boba su se oduvek trudili da im sinovi izrastu u normalne momke sposobne da sami zarade - a Viktor Živojinović dokazao je da roditelji imaju razloga da na njega budu ponosni.

- Malo je reći da su bili presrećni kada se Viktor odlučio na ovaj korak. Budući da je veći deo novca sam uložio, ostatak koji mu je zafalio su mu oni dali. Iako oni niti traže niti očekuju to od njega, Viktor planira da im vrati svaki dinar koji su uložili u njega i njegove poslove. - otkriva izvor, da je najveća želja najmlađeg Breninog sina da postane samostalan i da za sebe i svoju dragu sve stvori sam.

- Otkad se zaljubio i prvi put ušao u ozbiljnu vezu, Viktor na sve načine dokazuje svojoj dragoj da nije mamin i tatin sin. Želi da izgradi čvrstu budućnost sa njom i da se potpuno finansijski odvoji od roditelja. Odavno mu se smučilo da ga bilo ko posmatra kao razmaženo dete bogataša, pa je radom i voljom rešio da tome stane na put.

Pročitajte: Viktor Živojinović - Veza sa Sandrom sve je snažnija i ozbiljnija

Kako je Viktor i sam najavio, plan je da on i Sandra stanu na "ludi kamen", kada pandemija korona virusa utihne i stvore se pogodni uslovi za veliku svadbu.

‒ Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor za „Informer“.

Viktor Živojinović je sa svojom izabranicom nešto više od godinu dana. Otpočeli su zajednički život, a on se sada veoma trudi da joj dokaže da je zreo muškarac, pored koga će moći da zasnuje porodicu i koji će uvek biti tu da joj pruži sigurnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još