Dokaz je pred vama: Devojka Viktora Živojinovića je ona, fotografija ne laže

Dokaz je pred vama: Devojka Viktora Živojinovića je ona, fotografija ne laže

20/12/2021

0

Devojka Viktora Živojinovića jedna je od glavnih tema u medijima poslednjih meseci. Otako se pojavila informacija da je počekom jula raskinuo dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, javnost ne prestaje da zanima ko je nova Brenina snajka.

Pročitajte: Čeka se Brenina reakcija - Ova pevačica je nova devojka Viktora Živojinovića, Sandra je prošlost (foto)

Boško Karanović

 
 

Iako se ni Viktor ni Sandra nisu oglašavali povodom ovih pisanja, proteklih nedelja sve su glasnija šuškanja da je njihova ljubav daleka prošlost, a da je nova devojka Breninog sina mlada pevačica Lena Čolak.

Viktor ništa nije komentarisao, a kamoli damantovao, a i zašto bi kada je u njegovom ljubavnom životu izgleda sve kako treba. Naime, Bobin i Brenin sin trenutno uživa na Kopaoniku, a na „Instagramu“ redovno objavljuje slike i video zapise sa prelepe planine.

Pročitajte: Sandra, ipak, neće postati gospođa Živojinović, svadba odložena

Društvo mu pravi ni manje ni više nego devojka Sandra Miljaković, o čemu svedoče i njene najnovije fotografije takođe nastale na Kopaoniku.

Biće da u ljubavnom životu Viktora Živojinovića cvetaju ruže, i da su on i Sandra samo odlučili da vezu zaštite od očiju javnosti I tako privatnost sačuvaju samo za sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti