Viktor Živojinović otkrio kada će Sandra obući venčanicu

Viktor Živojinović otkrio kada će Sandra obući venčanicu

Autor: | 10/08/2020

0

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića i zvanično je odrastao. Brenin mezimac proslavio je godinu dana ljubavi sa devojkom Sandrom, otvorio je još jedan u nizu restorana, a sada je objavio i velike vesti. Viktor Živojinović se ženi!

Dok su njegovi roditelji na krstarenju Sredozemnim morem Viktor je otvorio novi restoran na beogradskom Ušću. Tom prilikom pojavio se u pratnji svoje izabranice. Njih dvoje blistali su od sreće, a Viktor je iskoristio priliku da novinarima otkrije radosne vesti.

Pročitajte: Viktor Živojinović kreće Filipovim stopama – Brenin miljenik postaje potpuno samostalan

Naime, Sandra i Viktor već nekoliko meseci žive zajedno u porodičnom domu Živojinovića, gde je jedan deo kuće preuređen po želji mladog para. Kako mu je ona trenutno velika podrška i ljubav, Viktor nije izdržao i morao je da otkrije da će sa izabranicom uskoro stati na „ludi kamen“.

‒ Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor za „Informer“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 3, 2020 at 4:37pm PDT

Otkrio je da je virus korona jedini krivac zbog koga se još nije oženio zanosnom plavušom. Sandra je već neko vreme deo porodice Živojinović, a da su je potpuno prihvatili svedoči i činjenica da je dve nedelje bila sa njima na porodičnom odmoru u Monte Karlu. Viktor je otkrio da su njegovi roditelji veoma zavoleli Sandru.

‒ Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale. Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su još u Monaku ‒ rekao je Viktor za „Kurir“.

Pročitajte: Viktor i Sandra pokazali nikad viđene fotografije, a za to imaju poseban razlog

Sudeći po spektakularnoj svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, verujemo da će Brena dati sve od sebe da sve bude savršeno kad se njen mezimac Viktor Živojinović ženi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još