Viktor Živojinović kreće Filipovim stopama - Brenin miljenik postaje potpuno samostalan

Viktor Živojinović kreće Filipovim stopama - Brenin miljenik postaje potpuno samostalan

Autor: | 25/06/2020

0

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor srećno je zaljubljen. Od kada je Sandra Miljaković ušla u njegov život sve je krenulo na bolje, smršao je, zaljubio se, a sada pokreće i svoj biznis.

Viktor Živojinović odlučio je da se ozbiljnije posveti ugostiteljstvu i ovih dana posvećeno radi na svakom detalju i pripremi za otvaranje novog lokala.

Pročitajte: Viktor Živojinović sa devojkom u provodu - Ljubav se vidi na njihovim licima (foto)

Najmlađi sin Lepe Brene postaje i finansijski samostalan

- Istina je moj tim i ja otvaramo jedan mnogo dobar splav. Proputovao sam dosta i video super lokale, pa sam to znanje negde preneo i kod nas - rekao je Viktor za "Alo".

- Živojinovići vole muziku, dobar provod i društvo, tako da ja istinski uživam u svom poslu. - dodao je Najmlađi sin Lepe Brene i istakao kako su u porodici Živojinović svi podeljeni u dva tabora. Jedni su talentovani za muziku, a drugi za ugostiteljstvo.

Pročitajte: Brena i Boba u izolaciji napravili Viktoru rođendansko iznenađenje

- Bitno mi je da su svi zadovoljni. Roditelji su mi, naravno, podrška. Vole da im predstavim šta ću raditi, ali se ne mešaju. Sada imam ekipu sa kojom sve radim.

Sandra i Viktor uživaju u svojoj ljubavi

Viktor je ozbiljno krenuo sa sređivanjem svog života, pa je od nedavno počeo da živi sa svojom devojkom u roditeljskoj kući. Sandra je u njegov život unela brojne promene!

– Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. Zbog nje je čak rešio da drastično smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilograma! – priča dobro obavešteni izvor za „Informer“.

Pročitajte: Viktor Živojinović smršao 50 kilograma - Dobijam komplimente, ali vidim da to može još bolje

Za vreme izolacije Sandra je dosta vremena provodila u porodičnoj kući Živojinovića, na Bežanijskoj kosi, kada se posebno zbližila sa Lepom Brenom. Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića odlučio se na ozbiljan korak i doveo je Sandru u porodični dom posle nepunih godinu dana veze. Njih dvoje odlučili su da započnu zajednički život.

Viktor i Sandra živeće u jednom delu kuće koji su već uveliko počeli da renoviraju i opremaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još