Sušta suprotnost Viktoru: Ovako Brenina nesuđena snajka sa verenikom uživa na letovanju FOTO

Sušta suprotnost Viktoru: Ovako Brenina nesuđena snajka sa verenikom uživa na letovanju FOTO

Autor: | 03/08/2023

0

Sandra Miljaković bila je velika ljubav Viktora Živojinovića. Iako su mnogi bili ubeđeni da će je mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića posle dve godine zabavljanja odvesti pred oltar, to se nije dogodilo. Tačku na priču stavili su u julu 2021. i krenuli svako svojim putem.

Instagram

 

− Ta veza bila je osuđena na propast, Viktor nije ni planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Viktor imao druge planove. On je mlad, želi da živi i da putuje, a ona je mislila da će se veriti. Raskinuli su pre proslave godišnjice – rekao je tada dobro upućeni izvor, a neki su tvrdili da se Breni nije dopadala (nesuđena) snajka.

Pročitajte: Devojka Viktora Živojinovića prava je srećnica - Brenin sin pokazao novu liniju i jahtu od 6 miliona evra FOTO

Bilo kako bilo, sada je sve već davna prošlost. Poznata šminkerka je uz novog dečka zaboravila staru ljubav.

Instagram

 

Prošlog avgusta, na romantičnom odmoru na Maldivima, verila se sa Nemanjom Novakovićem, vlasnikom „NN Media“. Ovog leta uživaju na drugoj destinaciji, ništa manje egzotičnoj. Reč je o Zanzibaru.

U hladu palmi, uz osvežavajuće napitke, par nesmetano razmenjuju nežnosti, a zgodna Sandra pratiocima na Instagramu zaustavlja dah fotografijama u kupaćem kostimu.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti