Koja je lepša: Ova pevačica je nova devojka Viktora Živojinovića, Sandrina sušta suprotnost (foto)

Koja je lepša: Ova pevačica je nova devojka Viktora Živojinovića, Sandrina sušta suprotnost (foto)

31/01/2022

1

Devojka Viktora Živojinovića poslednjih meseci jedna je od glavnih tema u medijima. Otkako se pojavila informacija da je Viktor raskinuo dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković, javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka. 

Pročitajte: Umesto svadbe, kraj ljubavi - Raskinuli Viktor Živojinović i Sandra Miljaković

Boško Karanović

 

Posle šest meseci stigla je i zvanična potvrda da je Sandra Miljaković zaljubljena, ali u drugog. Viktor je definitivno prošlost, a novi dečko Sandre Miljaković je naš uspešni fotograf i reditelj spotova Nemanja Novaković.

Devojka Viktora Živojinovića je ova pevačica

Međutim, solo nije ni Brenin i Bobin sin. Nova devojka Viktora Živojinovića, piše „Star“, može biti mlada pevačica Lena Čolak, koja mu je navodno „zapala za oko“ i sa kojom je, kako je otkrio neimenovani izvor, viđen tokom provoda.

Pročitajte: Konačno poznato - Devojka Viktora Živojinovića više nije Sandra, ovo je razloga prekida

Viktor i Lena se poznaju već neko vreme jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, a pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada ju je ugledao, bio je baš srećan, rekao je izvor za pomenuti medij. 

Ko vam se više dopada?

Komentari (1)

Loading
Marina 08:28 01.02.2022
Odgovori

Devojke su lepe ali problem je što Viktor nije ni bleda kopija svoga oca kad je bio mlad.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti