Od Filipa ni traga ni glasa: Evo sa kim Aleksandra Prijović ide u ludi provod (video)

Od Filipa ni traga ni glasa: Evo sa kim Aleksandra Prijović ide u ludi provod (video)

Autor: | 08/10/2020

0

 

Aleksandra Prijović je brižna majka i posvećena supruga, kao i vrlo uspešna pevačica. Sa druge strane, ona je veoma mlada, pa joj izuzetno prija da s vremena na vreme izađe i dobro se provede. Ovoga puta Aleksandra Prijović u provodu je bila sa svojim deverom Viktorem Živojinovićem i njegovom devojkom Sandrom.

Aleksandra je posetila nastup svog kuma Ace Pejovića, a da se sjajno provodila govori i činjenica da se u jednom momentu popela na binu i zapevala sa njim.

Pročitajte: Mnogi misle da živi život iz bajke - Aleksandra Prijović prvi put o unutrašnjoj borbi i nesigurnostima

Aleksandra Prijović u provodu je uživala, a posebno bliska bila je sa Sandrom. Zajedno su pevale, grlile se i nisu se odvojile cele večeri. I ovog puta, Brenine snahe bile su modni kontrast. Dok je Aleksandra nosila belu košulju sa crnim detaljima, Sandra se odlučila za "all black" kombinaciju.

Aleksandra i Sandra nesumnjivo su se sjajno provele, u društvu Viktora, koji je zaljubljeno posmatrao svoju voljenu. Sa druge strane Filip nije želeo da se snima, ili je jednostavno odlučio da preskoči porodično okupljanje ovog puta.

Pročitajte: Aleksandra Prijović jednom puni 25 godina - Anastasija Ražnatović najveselija na žurki, slavljenica nikad lepša (foto/video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Najnovije vesti