Jelena Karleuša konačno otkrila ono što je sve zanimalo: Zbog ovoga je Duško više ne prati na "Instagramu"

Jelena Karleuša konačno otkrila ono što je sve zanimalo: Zbog ovoga je Duško više ne prati na "Instagramu"

Autor: | 15/10/2020

0

Jelena Karleuša razvod ‒ jedan je od najtraženijih pojmova na „Guglu“. Pevačica i fudbaler prošle godine imali su brojne probleme, međutim to se nije bitno odrazilo na njihov brak. Ipak, javnost se zainteresovala za njihov razvod kada su Duško Tošić i Jelena Karleuša prestali da se prate na društvenim mrežama i da objavljuju zajedničke fotografije.

Jelena Karleuša razvod nikada nije javno spomenula. Duško i ona žive u zajedničkoj vili na Dedinju, ali su često odvojeni zbog njegovog posla. Duško veći deo godine provodi u Kini, dok Jelena vreme posvećuje njihovim ćerkama.

Pročitajte: Jelena Karleuša: Atina je ista ja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 15, 2020 at 1:34am PDT

Ipak, kraljica „show biza“ povremeno zagolica maštu publike nekom izjavom ili provokativnom fotografijom. U poslednje vreme sve su češća njena provokativna izdanja, a Jelena je otkrila da je upravo to razlog zbog čega je Duško više ne prati na „Instagramu“.

‒ On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram“. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena ‒ istakla je Jelena kroz smeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2019 at 7:30am PST

Povodom svojih seksi i zavodljivih fotografija dodala je da je krivac za sve i njena vrela krv.

‒ Uvek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, retko nosim čarape, retko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim ja sam uvek gola, a uvek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena ‒ otkrila je za „Telegraf“.

Pročitajte: Jelena Karleuša diva koja pomera granice - Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 13, 2020 at 1:24pm PDT

Jelena Karleuša je konačno otkrila ono što je sve zanimalo ‒ provokativne fotografije razlog su što se njih dvoje ne prate na društvenim mrežama. S druge strane, jasno je stavila do znanja da „Instagram“ nikako ne može da bude merilo nečijeg braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović, Instagram

Slične Vesti