Duško će pozeleneti od besa: Jelena Karleuša na Instagramu zapratila našeg prezgodnog košarkaša

Duško će pozeleneti od besa: Jelena Karleuša na Instagramu zapratila našeg prezgodnog košarkaša

Autor: | 07/12/2023

0

Jelena Karleuša na Instagramu ima skoro dva i po miliona pratilaca, ali, ona je praćenje uzvratila malom broju ljudi, njih tek 49. To su mahom prijatelji, ćerka Nika i odabrane kolege: Dragana Mirković, Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Milica Pavlović, Jelena Rozga...

Instagram

 
 

Juče se, međutim, desilo nešto neočekivano. JK je počela da prati košarkaša Nikolu Jovanovića, koji igra za belgijski klub “Antwerp Giants”.

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad emotivnija - Možeš ti to, ljubavi moja, znam da je teško... VIDEO

Naravno, najvatreniji fanovi pevačice, a i oni iz suprotnog tabora, odmah su počeli da postavljaju pitanja... Zašto baš njega prati, da li su prijatelji, da li možda time želi Dušku nešto da poruči... Karleuša ih je ostavila bez odgovora. Za sada.

Instagram

 

Nikola Jovanović rođen je u januaru 1994. godine u Beogradu. Karijeru je počeo u mlađim selekcijama Crvene Zvezde, a proveo je i jednu sezonu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u Ameriku na dalje usavršavanje.

Instagram

 

Sa svojih dva metra i 11 centimetara igra na poziciji centra i krilnog centra. Igrao je u Trentu, Nižnjem Novgovoru, Ostendeu, a trenutno je u Antverpenu.

Pročitajte: Datum sve govori - Ovo je poslednja Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu

Emotivni status nije poznat, kao ni šta ga spaja sa Jelenom Karleušom, ali činjenica da se našao u odabranom društvu ljudi koje prati sasvim je dovoljna da probudi sumnju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Slične Vesti

Najnovije vesti