Srce Duška Tošića pred 15. godišnjicu braka reklo svoje, Jelena u suzama FOTO

Srce Duška Tošića pred 15. godišnjicu braka reklo svoje, Jelena u suzama FOTO

Autor: | 13/06/2023

0

Duško Tošić već neko vreme ne boravi u Beogradu. Posle Mađarske i Austrije, nekadašnji fudbaler, danas jednako uspešan menadžer, produžio je do Istanbula, gde je, sećamo se, često boravio sa suprugom Jelenom Karleušom i ćerkama Atinom i Nikom.

Instagram

 
 

Sudeći po fotografijama koje je objavio na Instagramu, Duško je predah od poslovnih obaveza potražio na pecanju, a gotovo da nikome nije promakao „problematičan“ stajling, pogotovo što Tošić, kao i njegova supruga, važi za osobu od stila.

Instagram

 

Duško je ovog puta prilično omanuo u odabiru garderobe, pa su se na fan-stranicama odmah našli kadrovi sa pecanja za koje nije bio najsrećnije obučen.

Pročitajte: Tu ljubav niko ne može da spreči - Duško Tošić napustio Srbiju, najnovije fotografije su ga potpuno razotkrile FOTO

„Ajde, Duško, pitaj ženu kako se ide na pecanje“, „Gospodin čovek i kad peca i kad ga pecaju“, „Čuvaj te bele pantalone, nije ti to za pecanje“, samo su neki od duhovitih komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Instagram

 

Pročitajte: Tajna čuvana 15 godina - Jelena Karleuša otkrila veliku istinu o venčanju sa Duškom, ništa nije kao što izgleda

Duškovi pratioci primetili su i da se nekadašnji fudbaler ponovo našao na mestu gde je pre nekoliko godina srećan i nasmejan pozirao sa suprugom Jelenom.

Možda su ga stigle uspomene budući da se bliži 28. jun, dan kada će par obeležiti 15 godina braka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još