Instagram Jelene Karleuše – Superstar u svim izdanjima

Instagram Jelene Karleuše – Superstar u svim izdanjima

Autor: | 27/01/2020

0

Instagram Jelene Karleuše nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, čak ni one koji nisu njeni fanovi. Umetničke fotografije koje Jelena redovno objavljuje na svom profilu oduševljavaju njene obožavaoce. Glamur, brendirana garderoba i modni dodaci prosto ostavljaju bez daha.

Mnoge zvezde se uveliko spremaju za novogodišnje nastupe. Jelena je svoj nastup u Hotelu „Hajatnajavila fantastičnim spotom, koji je režirao Dejan Milićević.

https://www.instagram.com/p/B6DScmdhZ_R/?utm_source=ig_web_copy_link

U raskošnoj roze haljini, okružena Deda-Mrazovima što joj ugađaju, Jelena glumi razmašenu bogatašicu kojoj ništa nije po volji. Sa novom frizurom i roze bojom kose, diva je fanovima poslala poruku da ih čeka na najspektakularnijem novogodišnjem koncertu.

https://www.instagram.com/p/B6yZQntBVkA/?utm_source=ig_web_copy_link

Na Instagramu Jelene Karleuše, nedavno je osvanuo još jedan novogodišnji snimak. U svečanom enterijeru i intimnoj atmosferi, Jelena je evocirala uspomenu na svoju majku, Divnu. Podsetimo, Divna Karleuša je preminula početkom ove godine i ostavila veliku prazninu u srcu svoje ćerke.

Pri dekoraciji doma, Jelena je, kako kaže, bila motivisana temom anđela. Uz kratki video-snimak, ona je napisala duboko emotivnu poruku: „Ove godine tema mi je bila ANĐEO. Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez svoje majke. Ona je sada moj anđeo i ovo je posveta njoj. Za mog anđela, ali i za sve naše anđele koji nas gledaju i štite od zla...“

https://www.instagram.com/p/B5923oMhqwL/?utm_source=ig_web_copy_link

Elegancija, šampanjac i iskričava, bogata jelka čine atmosferu u Jeleninom domu toplom i emotivnom. Ona je poželela da u narednoj godini pronađe mir, a najviše bi volela kada bi mogla da vrati vreme i sa svojom majkom provede još neki trenutak.

Instagram Jelene Karleuše – Kad profesionalnost nadvlada emocije

Da ju je veoma pogodio gubitak majke, pokazao je i nedavni nastup na Kopaoniku. Jelena nije mogla da sakrije suze dok je pevala i sa svojim obožavaocima je podelila svoju bol: Teško je pevati i plakati. Suze guše.

Ipak, kao pravi profesionalac, ona je stisla zube i održala koncert do kraja. Kao i uvek na Jeleninim nastupima, publika je bila oduševljena. Sada je povezanost dive i njenih fanova postala još jača.

Jelena Karleuša Ime koje je postalo brend

Neki je obožavaju, neki je mrze. Sigurno je samo jedno: na pojavu Jelene Karleuše niko nije ostao ravnodušan. Njena popularnost se broji hiljadama fanova i milionima pregleda na Jutjubu. Instagram Jelene Karleuše ima preko dva miliona pratilaca, a njeni najvatreniji obožavaoci su napravili njenu fan-stranicu.

Provokativne fotografije, koje mnogi smatraju lascivnim i degutantnim, beleže Jelenu u svim izdanjima. Popularna i beskrupulozna JK se ne libi da na skoro svakoj Instagram objavi prikaže svoje ženske atribute, zbog čega svaka njena fotografija ima po više desetina hiljada lajkova!

https://www.instagram.com/p/B5dQ_5Vh8G_/?utm_source=ig_web_copy_link

Jednostavno, njene obline i zanosno telo uvek su u prvom planu i Jelena to sa ponosom ističe. Otud ne čudi što su muškarci njeni najvatreniji obožavaoci i najbrojnija publika na koncertima. Brendirani kostimi i modni dodaci, poput tašni, cipela, satova i naočara, odslikavaju luksuz u kom Jelena Karleuša uživa. Mnoge žene se upravo zbog toga na nju ugledaju i pokušavaju da imitiraju njen stil.

Jelena se na svom Instagram profilu deklariše kao umetnica, kolumnista i kao borac za ljudska prava. Ona je samosvesna, drska i bez dlake na jeziku. Jelena se ne ustručava da iznese svoj stav u vezi sa raznim temama: od politike i aktuelnih vesti, preko kontroverzne teme dečije vakcinacije, do estrade. Oštra i direktna u svojim izjavama, pevačica je često na meti neistomišljenika. Naročito kolega sa estradne scene. Ipak, upravo zbog otvorenosti, mnogi je obožavaju i veoma poštuju.

Mogu li se uskladiti porodica i život javne ličnosti?

Instagram Jelene Karleuše prikazuje i fotografije iz njenog privatnog života. Na njima je Jelena supruga i majka.

Sa mužem, fudbalerom Duškom Tošićem, Jelena ima dve ćerke Atinu (11) i Niku (10). Ona je veoma požrtvovana majka, koja svoje devojčice želi da zaštiti od javnog života i slave koja prati nju i njenog supruga.

Jelena ističe da je veoma teško istovremeno izneti ulogu majke, muzičke zvezde i supruge vrhunskog sportiste. Svesna je ogromnog pritiska, koji mnoge porodice ne mogu da podnesu. Ipak, ona se trudi da svoje najmilije zaštiti i drži na okupu.

Iako se u javnosti pojavila vest o navodnoj aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, Jelena je opovrgla sve navode. Ona je porekla da je sa fudbalerom imala bilo kakvu intimnu vezu. Vrelu prepisku, koja je osvanula u medijima, nije htela da komentariše.

https://www.instagram.com/p/BtqOslxoG2Q/?utm_source=ig_web_copy_link

U vreme kada je navodna afera bila aktuelna, Jelena je bila u Dubaiju sa svojim mužem. Kako bi prekinula sve spekulacije, objavila je fotografiju na kojoj se ona i Duško drže za ruke. Na taj način svima je dala do znanja da su joj brak i porodična sreća najbitniji.

Teška godina je iza Jelene. Smrt majke, završetak suđenja sa Cecom Ražnatović i seks afera koja je uzburkala javnost ostali su iza ove muzičke zvezde. Kao veliki borac, ona je iz svega ustala još jača. Kako bi mogla biti oslonac svojim ćerkama, Jelena se izdigla iznad lične tragedije i neprijatnosti koje su je ove godine pratile.

Magazin Hello će vas i ubuduće obaveđtavati o životu i karijeri poznatih. Pratite nas i budite uvek u toku sa najznačajnijim aktuelnostima.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic