Jelena posle punih godinu dana progovorila o Dušku: Potpuno iskreno otkrila da li je on još deo njenog života

Jelena posle punih godinu dana progovorila o Dušku: Potpuno iskreno otkrila da li je on još deo njenog života

Autor: | 24/08/2023

0

Početkom jula prošle godine kao bomba je odjeknula vest da se Jelena Karleuša posle 14 godina braka razvodi od Duška Tošića. Zvanična potvrda nikada nije stigla, supružnici i dalje žive pod istim krovom i zajedno brinu o ćerkama Atini i Niki.

Instagram

 
 

– Nismo predali papire za razvod. Neka pišu ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao kada slona ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome – poručila je JK prošlog avgusta u rođendanskom intervjuu za Story.

Pročitajte: Srce Duška Tošića pred 15. godišnjicu braka reklo svoje, Jelena u suzama

Muzička zvezda nedavno je objavila dva nova albuma, a posebnu pažnju privukla je pesma „Ja“ za koju je sama pisala tekst. Štaviše, spekuliše se da je numeru posvetila upravo suprugu Dušku.

Boško Karanović

 
 

Na nedavnoj promociji Jelena se osvrnula na svoj kreativni proces i razrešila misteriju da li je jedna od najlepših pesama sa novih albuma posvećena Dušku.

Pročitajte: Glamurozna žurka u vili na Dedinju - Dok je Jelena slavila rođendan, Duško uslikan sa njenom koleginicom

– Mogu da kažem da sam ja tvorac mnogih tekstova na oba albuma i da u svakom ima ponešto iz mog privatnog života. Duško je definitivno neko ko je deo mog života – rekla je pop diva.

 

Iako na goruće pitanje nismo dobili konkretan odgovor, čini se da je slavni par posle niza loših trenutaka ipak uspeo da pronađe zajednički jezik. Strasti su se smirile i svi su izgledi da su Jelena i Duško na dobrom putu da vrate poverenje i nastave da grade svoj odnos.

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti