Tako slične, a tako različite: Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Tako slične, a tako različite: Ovako je Sloboda Mićalović sa svojim bliznakinjama provela vikend, Vera i Mila oduševile FOTO

Autor: | 24/04/2023

0

Ćerke Slobode Mićalović imaju različita interesovanja

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković ne pojavljuju se često u javnosti sa svojom decom. Ipak, jesenas su napravili izuzetak i bliznakinje Veru i Milu poveli na događaj u Narodnom pozorištu, kada su oboje nagrađeni prestižnim priznanjima. Bila je to jedinstvena prilika da porodicu vidimo u punom sastavu.

Pročitajte: Čestitamo - Porodica Ćetković na sedmom nebu, Vojin fotografijom potvrdio vest o prinovi

Boško Karanović

 
 

Krajem januara devojčice su proslavile 13. rođendan. Zahvaljujući Instagramu, tačnije maminom profilu na toj popularnoj društvenoj mreži, možemo da vidimo šta ih u ovim godinama najviše interesuje.

„Danas ovako... A i ovako“, napisala je Sloboda pored fotografija Vere i Mile, uz hešteg #mamamožesve. Protekli vikend očigledno je bio uzbudljiv.

Pročitajte: Prvi susret sa Verom i Milom - Do sada neviđene fotografije s krštenja ćerki Slobode i Vojina

Instagram

 
 

Na slikama smo videli da se jedna vrlo ozbiljno bavi rukometom i da joj je najglasniji navijač na utakmicama upravo mama, dok drugu više zanima moderan ples.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti