Prvi izlazak u punom sastavu: Sloboda i Vojin konačno javnosti predstavili svoje ćerke, već tinejdžerke Veru i Milu

Prvi izlazak u punom sastavu: Sloboda i Vojin konačno javnosti predstavili svoje ćerke, već tinejdžerke Veru i Milu

Autor: | 08/10/2022

7

Ćerke Slobode i Vojina su baš porasle 

Možda je deplasirano za glumački par reći da izgleda “holivudski” ili “kao sa reklame”, ali to je prvo što će većina ljudi pomisliti pri pogledu na fotografije Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Ili, bolje rečeno, na fotografije njihove četvoročlane porodice koja se tek nedavno, prvi put u punom sastavu pojavila na jednom javnom događaju. 

Pročitajte: Sve emocije u jednoj slici - Ćerke Slobode i Vojina će ukrasti vaše srce (foto)

Boško Karanović

 

Sloboda i Vojin venčali su se 2008. godine, a 2010. postali roditelji. Bliznakinje Vera i Mila za koji mesec proslaviće 13. rođendan, ali do sada nismo bili u prilici da ih vidimo. Njihovi roditelji bi, tu i tamo, na društvenim mrežama objavili poneku fotografiju na kojoj se devojčice vide iz daleka ili s leđa, a 20. septembra su svi zajedno, ruku podruku, ušli u zgradu Narodnog pozorišta.

Boško Karanović

 

Ćerke Slobode i Vojina ukrale pažnju svih 

Supružnici, koji su svojim umetničkim radom odavno zadobili poštovanje i simpatije publike, bogatoj kolekciji priznanja dodali su i nova. Naime, Fondacija “Braća Karić” jubilarni 25. put dodelila je nagrade onima koji, kako je naglasio Bogoljub Karić, svojim delima stvaraju bolju budućnost Srbije, Evrope i sveta.

Među istaknutim ličnostima iz različitih oblasti javnog delovanja, kojima je odata počast, našli su se i Sloboda i Vojin. U obrazloženju je navedeno da je glumica laureat zbog svoje odvažnosti i neposrednosti u umetničkoj komunikaciji, dok je njen suprug pokazao jedinstven umetnički izraz koji odaje karakter dostojanstva i moći.

Pročitajte: Odluka nije bila nimalo laka, Sloboda Mićalović teškog srca prelomila - Moja deca na to moraju da se naviknu

Boško Karanović

 

Imajući u vidu da je nagrada stigla od fondacije koja se zalaže za negovanje tradicije i porodičnih vrednosti, na čemu i sami insistiraju, Sloboda i Vojin su na svečanost poveli i ćerke, koje su izrasle u prelepe tinejdžerke.

Dok su njihovi roditelji plenili elegancijom ‒ Vojin u crnom odelu uz koje je obukao crnu košulju, a Sloboda u uskoj crnoj haljini u kojoj je pokazala besprekornu liniju, Vera i Mila izabrale su odevne kombinacije u skladu sa svojim godinama, vešto kombinujući haljine i patike. Iako su bliznakinje, nisu identične. Štaviše, reklo bi se da jedna liči na oca, dok je druga mamina slika i prilika. 

Pročitajte: Ona je zauvek tvoja, ti si zauvek njen - Ovako su roditelji Slobode i Dragane Mićalović izgledali na svom venčanju (foto)

Boško Karanović

 

‒ Hvala Fondaciji “Braća Karić” što je prepoznala moj trud, moj poziv, koji je zapravo moj život. Nije jednostavno biti umetnik, kako ovde, tako i bilo gde, ali ja sam odlučila da ne tražim sreću van svoje zemlje. Želim da ostavim trag svojim životom i svojim darom. Volim da kažem dar, a ne talenat, jer mislim da dolazi od Boga. To je nešto što mi je dato da podelim sa svima. Hvala što čuvate porodicu, što nam pokazujete put i što mi je ukazana čast da danas stojim ovde i da moje ćerke gledaju kuda treba dalje ići ‒ poručila je lepa glumica, a ni Vojin nije krio da mu je nagrada važna zbog dece. 

‒ Hvala što je vaša porodica uručila ovo priznanje mojoj porodici ‒ poručio je.

Komentari (7)

Loading
Jelena 21:12 09.10.2022
Odgovori

Gospođa bi mogla da se obuče shodno vremenskim prilikama, ne kapiram zašto bi gola i bosa išla u sred jeseni. A mogla bi i da izfrizira ovu svoju jadnu kosu!

Mila 23:14 10.10.2022
Odgovori

Ona je prosek a i on. Ona ima “dar”??? Tesko da ga imas. A da, oblacenje joj nikada ne ide, ovde je bar neki ogrtac trebala da ima… frizura nula. Nikad nije umela da se obuce, nekako je obicna. On pantalone ko harmonika- skrati ih covece. Devojcice prelepe.

Bojana Miljevic 08:38 12.10.2022
Odgovori

Odelo nikad nije cinilo coveka ,,,dzaba skupe krpice I perike kad dusa jadna iq mali ni miloni ne pomazu ,,oni su divni srecni I ne moraju nikom nista da dokazuju pogotovo ne ljudima koji hoce da ureduju tude zivote ..

HELLO! hellomagazin

Slične Vesti