Kad se one pojave, sve stane: Bliznakinje Vera i Mila osvojile crveni tepih, tako slične, a tako različite FOTO

Kad se one pojave, sve stane: Bliznakinje Vera i Mila osvojile crveni tepih, tako slične, a tako različite FOTO

Autor: | 02/11/2022

0

Vera i Mila Ćetković zvezde mamine premijere

Premijera filma “Čudotvorac tumanski” u MTS dvorani izazvala je veliko interesovanje javnosti, a crvenim tepihom prošetali su glumci, kao i brojne poznate ličnosti.

Ipak, najveću pažnju privukla je Sloboda Mićalović, koja je na prvu bioskopsku projekciju filma u kojem tumači jednu od glavnih uloga, povela svoje bliznakinje Milu i Veru.

Pročitajte: Prvi izlazak u punom sastavu - Sloboda i Vojin konačno javnosti predstavili svoje ćerke, već tinejdžerke Veru i Milu

Boško Karanović

 

Simpatične dvanaestogodišnjakinje su zajedno sa majkom pozirale fotografima, a na prvi pogled bilo je jasno da su se tri dame potrudile da usklade stajling.

Pročitajte: Najkomentarisanija praznična fotografija - Ćerke Slobode Mićalović su velike, promene su očigledne, a svi se pitaju jedno

Boško Karanović

 

Sloboda je za ovu priliku odabrala klasično tamno odelo, sa pantalonama širokog kroja, dok su njene ćerke ponele sličan autfit – jedna je nosila belu kombinaciju – pantalone i košulju, dok je druga uz crne pantalone obukla bluzu otvorenih ramena.

Pročitajte: Cela zemlja navijala je za njihov brak - Sloboda Mićalović blista u venčanici, ali mladoženja nije Vojin FOTO

Boško Karanović

 

Bilo kako bilo, ono što nije moglo proći nezapaženo jeste čijenica da su devojčice od majke nasledile lepotu i šarm, kao i da su pred kamerama “svoje na svome”. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazun.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti