Na novoj fotografiji razlika u godinama je očigledna: Evo koliko je Vojin zapravo stariji od Slobode

Na novoj fotografiji razlika u godinama je očigledna: Evo koliko je Vojin zapravo stariji od Slobode

Autor: | 19/03/2024

1

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već 15 godina, a na “ludi kamen” stali su čak tri puta. Prvi put u seriji, drugi put u stvarnosti, a treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Boško Karanović

 

Omiljeni glumačko-bračni par mnogi, ne bez razloga, porede sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem.

 
Njih dvoje su šarmom, izgledom, talentom, ali pre svega nastojanjem da žive kao sav normalan svet odskakali od sredine i bili primer idealnih partnera, kako profesionalnih, tako i emotivnih.
 
O njihovom braku ne zna se mnogo, u intervjuima nerado pričaju o privatnosti, odajući tu i tamo poneki detalj što o zajednički provedenom vremenu, što o odgajanju ćerki, bliznakinja Vere i Mile.

Pročitajte: Da li znate ko su venčani kumovi Slobode i Vojina? Poznati su, uspešni i svima omiljeni

Pravo iznenađenje priredila nam je juče Sloboda Mićalović koja je posle dužeg vremenskog perioda objavila fotografiju sa suprugom Vojinom, a sočan poljubac slavnog para oduševio je njihovu vernu publiku, pa su se komentari i reči hvale nizali ispod objave.

Instagram / sloboda_micalovic_boba

 

Osim toga, posle objavljivanja dirljive fotografije mnogi su se zapitali kolika je zapravo razlika u godinama između Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Naime, Vojin Ćetković, rodom iz Kruševca, deset godina stariji je od supruge Slobode Mićalović, poreklom iz Leskovca.

Sreli su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”. On je bio kujundžija Mane, a ona Vaska, sluškinja.

Iako nisu bili direktni partneri, zajednički provedeno vreme bilo je dovoljno da se rode iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Interesantno je da su Sloboda i Vojin rođeni u istom mesecu. Vojin 22. avgusta, Sloboda 21. avgusta deset godina kasnije.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs R.Z./ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti