Karleuše otvoreno o razvodu i podeli imovine: Bednik je sakrivao pare od rođene dece, džaba se veselite, sve stečeno u braku se deli!

Karleuše otvoreno o razvodu i podeli imovine: Bednik je sakrivao pare od rođene dece, džaba se veselite, sve stečeno u braku se deli!

Autor: | 19/04/2023

4

Jelena Karleuša često na Instagramu direktno i bez uvijanja iznosi stavove na različite teme. Ovog puta u njenom fokusu našao se razvod fudbalera Maroka Ašrafa Hakimija, koji je optužen da je prošlog meseca u svojoj kući u Parizu silovao dvadesetčestvorogodišnju devojku dok su mu supruga i deca bili na odmoru u Dubaiju.

Nakon što je podnela zahtev za razvod, žena je tražila polovinu Hakimijeve imovine, ne sluteći da on, pravno gledano, ne poseduje ništa. Naime, fudbaler je poslednjih godina svo svoje bogatstvo prepisao majci Sadiji, pa će njegova supruga nakon razvoda ostati bez ičega.

Instagram

 
 

“Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakijimijem, što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci, pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu... Da usput dodamo da je njegova supruga (i majka njihove dece) podnela zahtev za razvod zbog tužbe za silovanje, koju je protiv njenog muža podnela devojka od 24 godine.

Čak i da devojku nije silovao, svakako je bio sa njom i to niko ne spori. Supruga podnosi zahtev za razvod, što bi mnoge žene učinile, i? Šta se dešava? Kreće najveća laž i budalaština svetskih medija, ujedno i naših, da je Hakini svu imovinu i platu davao svojoj mami. Gospodo, (a i dame, da vas naučim), plata ne može da se daje nikom drugom sem onom koji je zarađuje. Po zakonu. Po zakonu, on na to plaća porez. Na zaradu. Ne njegova mama. Da li je on posle pare prebacivao mami, Bogu ili nekom trećem, potpuno je nebitno. Po zakonu, to se vodi kao njegova zarada i za svaku transakciju postoji trag i plaća se porez. Razumete?!”, oštro počinje Karleuša u svom saoštenju i nastavlja.

Pročitajte: Svako na svoju stranu - Evo gde je Duško Tošić uslikan dok je Jelena sa ćerkama u Dubaiju FOTO

Pascal Le Segretain/Getty Images

 
 

“Dalje, po zakonu, kad si u braku, sem ako postoji predbračni ugovor, supružnici sve stečeno u braku dele na dva jednaka dela. To vam je, braćo, zakon. Džaba se veselite i njegovu suprugu i majku njegove dece nazivate ku*vom i sponzorušeom (?!). Njegova supruga će dobiti sve po zakonu, a on će verovatno ići u zatvor zbog silovanja.

E sad, lik je toliko ružan, da verujem da je morao da siluje. Dalje, lik je takav da treba sve pare da da svojoj ženi i deci, jer ih on, kao takav bednik, ne zaslužuje. Neko ko siluje, vara i ne voli svoju porodicu, neko ko od svoje dece sakriva pare, umesto da im ponosno da sve, po meni je bednik, a bednici ste i vi, braćo muškarci, koji takvom klošaru tapšete”, dodala je Karleuša, a potom poentirala.

Pročitajte: Mudar - O Dušku Tošiću na društvenim mrežama i portalima jednu stvar nikada nećete pronaći FOTO

Fran Santiago/Getty Images

 
 

“Kad je reč o majci tog Hakimija, zamislite, ona je svog sina vaspitala tako. Kako? Pa da siluje, vara i hoće da ostavi decu bez ičega. Divna baka svojim unucima, zar ne? Ali nije ni bitan ovde ružan Hakimi, odraće ga ćena kao mačku, i treba. Meni ste ovde poenta vi, dragi muškarci. E, zbog vas takvih, jadnih, nečasnih, sebičnih, samoživih, žene danas nisu srećne, brakovi ne opstaju, žene se tuku i žene ubijaju. Vi ste svi postali ženomrsci! I zato, marš kod mame koja vas je tako vaspitala. A vi, žene, pamet u glavu, ako muško ne pruža sve vama i vašoj deci bez pogovora, ako se majka meša u finansije i brak – šutnite ga odmah! I onako dolazi vreme kada će se muškarci koristiti samo kao donatori sperme u budućem svetu svesnih jakih žena”, zaključila je Karleuša. 

Instgaram

 

 

Komentari (4)

Loading
Milan 12:26 19.04.2023
Odgovori

Reče svetica Jeca koja nikada ne bi muža prevarila.Kao što reče Drakče "ako ja lažem,mladež ne laže".

hellomagazin.rs Boško Karanović