Noć uoči priznanja da se razvodi Jelena je u svom domu pronašla njeno pismo: Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Noć uoči priznanja da se razvodi Jelena je u svom domu pronašla njeno pismo: Volim te i ne mogu da živim bez tebe

Autor: | 11/07/2022

1

Poruka Atine Tošić ganula mnoge 

Glasine koje odavno kruže, da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, dobile su i zvaničnu potvrdu. Posle 14 godina sada je definitivno kraj, poručila je pevačica u objavi na svom Instagram profilu. Pre šest dana Jelena je objavila da se rastaje od Duška, što je, uprkos svemu, zateklo javnost.

Pročitajte: Atina i Nika su je primile u svoj dom - Duško Tošić konačno pokazao Anju, posle razvoda sve je jasno, devojčica je kao med (foto)

Instagram

 

Nisu uspele da ih ujedine ni ćerke Atina i Nika, za koje su oboje veoma vezani. Dva dana poto je objavila da se razvodi od Duška Tošića Jelena Karleuša je spakovala kofere i sa ćerkama otputovala u Tursku. Kako prenose domaći mediji, pop zvezda je odsela u hotelu sa pet zvezdica gde noć košta oko 1.200 evra.

 

Međutim, ma kako izgledalo na „Instagramu“, Jelenino srce dugo je krvarilo. Uoči 5. jula, kada je i zvanično priznala da njena bračna priča ni ovog puta nije uspela, JK je u rukama držala pismo koje joj je davalo neverovatnu snagu.

„Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe!“, poruka je trinaestogodišnje Atine upućene voljenoj majci.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti