Aca otvorio najskuplje piće, Bilja zaplakala: Sin Ivan došao kući sa prelepim vestima, svi čestitaju FOTO

Aca otvorio najskuplje piće, Bilja zaplakala: Sin Ivan došao kući sa prelepim vestima, svi čestitaju FOTO

Autor: | 07/04/2023

0

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić mladić za primer

Biljana Jevtić i Aca Ilić venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja, i do danas uživaju u harmoničnom braku. Razlog više za sreću daje im sin, na koga su beskrajno ponosni. Za to imaju mnogo razloga.

Iako dete poznatih i uspešnih roditelja, Ivan se uvek trudio da živi skromno, poput većine svojih vršnjaka.

− Ljude sa kojima se družim upoznao sam još u detinjstvu. Kad smo bili mlađi, niko nije obraćao pažnju na to čime se bave Bilja i Aca, oni su uvek bili moji mama i tata ‒ ispričao je u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Ne znam kako sam izdržala! Biljana Jevtić posle 30 godina otkrila veliku istinu o svom braku, nije sve idealno

Luka Šarac

 

Mada je od roditelja nasledio muzički dar, Ivan Ilić nikada nije poželeo da krene njihovim putem. Upisao je Pravni fakultet, koji uspešno privodi kraju.

− Doživeo sam mnogo lepih i uspešnih trenutaka, ali ništa ne može da se meri sa onim što proživljavamo uživajući u njegovim uspesima ‒ priznao je Aca Ilić.

‒ Kad ode na ispit, Bilja i ja ustreptali čekamo poziv. On se ne javlja, a nas dvoje jedno drugo nagovaramo: „Zovi da vidiš šta je uradio”. Onda kažemo možda još nije završeno, pa nastavimo da čekamo. I, kad već izgubimo nadu i zaključimo da verovatno nije položio, ali neće još da javi da nas ne obeshrabri, zvoni telefon. Kad čujem „položio, desetka”, sve što sam postigao čini mi se nevažnim. Ispunio je sva naša očekivanja. Malo je reći da nas je usrećio.

Pročitajte: Indeks na sunce - Čim diplomira sin Biljane i Ace Ilića dobiće ovo, poklon o kom mnogi decenijama sanjaju

Luka Šarac

 

− Ivan ima visoke kriterijume, pa se dešavalo i da poništi ispit i izađe ponovo jer smatra da može da dobije višu ocenu. Mi se ne mešamo. Znam samo da većinu stvari koje uči Aca i ja nikad ne bismo savladali. Slušala sam ga kad je spremao predmet Obligaciono pravo i pomislila „ovo je prekomplikovano”, ali on je položio bez problema ‒ istakla je ponosna majka.

Da njihove reči nisu prazna priča dokazuje i sam Ivan, koji ne krije svoj indeks.

“Nije sve u roku, ali je na nivou”, poručio je u Instagram objavi, u kojoj se pohvalio ocenom 10 iz predmeta Poresko pravo.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još