Sve vreme smo živeli u zabludi: Biljana Jevtić posle 33 godine braka otkrila veliku istinu, učinila je to zbog njega

Sve vreme smo živeli u zabludi: Biljana Jevtić posle 33 godine braka otkrila veliku istinu, učinila je to zbog njega

09/06/2022

4

Biljana Jevtić posle tri decenije braka otkrila veliku istinu

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja. Video snimci sa svadbe, koji se mogu pronaći na internetu, svedoče da je bilo lepo i veselo, ali i da su među gostima bili svi viđeniji pevači tog vremena.

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje.

Pročitajte: Biljana i Aca Ilić venčali su se pre više od tri decenije - Ceca je sa 16 godina pevala na svadbi, a ova lepotica je bila kuma (foto)

Youtube printscreen

 

Svadba je bila u Gornjem Milanovcu, odakle je Aca rodom, a veridba u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša. Naravno, uz poštovanje tradicije tog kraja. Kuma na venčanju bila je Suzana Mančić, a među zvanicama je bila i Ceca Ražnatović, u to vreme Veličković.

Pročitajte: Sada je jasno kakav je njihov brak - Evo zašto svi pričaju o poslednjem pojavljivanju Ace Ilića i Biljane Jevtić (foto)

Mirko Tabašević

 

‒ Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš ‒ prisetila se Biljana koja nam je otkrila i malo poznat detalj. Naime, u njenim dokumentima ne piše Jevtić, već Ilić.

Pročitajte: Nisu želeli arhitektu ni enterijeristu - Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica je svaki kutak prelepe kuće samostalno uredila (foto)

Youtube printscreen

 

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić”.

Komentari (4)

Loading
Vlada Bg 20:13 10.06.2022
Odgovori

Ne znam kako sam živeo do sada. Oboje ih poštujem, ali ponekad se stvarno iznose nebitne informacije. Ovo nije novinarstvo.

Nikola Radulovic 13:11 11.06.2022
Odgovori

Za mene i moju generaciju,nije bila ni Jevtic ,ni Ilic ,vec Biki-siki

hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti