Aca i Bilja van sebe od sreće: Sin Ivan objavio najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Aca i Bilja van sebe od sreće: Sin Ivan objavio najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Autor: | 22/04/2023

0

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića slavi jubilej veze

Ivan Ilić je dete za primer. Sin Biljane Jevtić i Aleksandra Ilića ne samo da je vredan student koji ređa suve desetke na Pravnom fakultetu, već je i požrtvovan dečko jednoj Anđeli. Ne propušta trenutke da pokaže privrženost svojoj devojci koju je upoznao na fakultetu, a danas ima poseban razlog za slavlje.

Pročitajte: Sve su sami uredili - Zavirite u raskošnu vilu Biljane Jevtić i Ace Ilića koju su gradili štedeći, kuhinja je san svake žene (VIDEO)

Instagram

 

Ivan i Anđela preko dve godine su zajedno, a mladić je odlučio da podeli sa javnosti da im je danas okruglo 30 meseci veze. Ovaj značajni jubilej obeležio je fotografijom iz izlaska sa svojom izabranicom, napisavši „Mojoj devojčici i meni 30 meseci veze“. Mladom paru smeši se budućnost puna sreće i ljubavi, a Ivan će sigurno ostati najveća podrška svojoj, kako joj tepa na društvenim mrežama, plavuši. Ivanov zdrav odnos prema vezama ne čudi, jer njegovi roditelji važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, te je u tom toplom okruženju naučio kako se tretira dama i partnerka.

Pročitajte: Tatina KOPIJA - Ovo je sin Ace Ilića i Biljane Jevtić koji se odlučio na NEOČEKIVAN potez koji je iznenadio roditelje (FOTO)

Instagram

 

Biljana i Aca Ilić venčali su se 1989 godine, posle tri godine zabavljanja. Sina su dobili posle deset godina braka i, što u šali, što u zbilji, priznaju da su se svesno trudili da ga razmaze.

‒ Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogrešiti ako dete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čoveka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje ‒ rekao je Aca svojevremeno.
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti