Biljana i Aca Ilić venčali su se pre više od tri decenije: Ceca je sa 16 godina pevala na svadbi, a ova lepotica je bila kuma (foto)

Biljana i Aca Ilić venčali su se pre više od tri decenije: Ceca je sa 16 godina pevala na svadbi, a ova lepotica je bila kuma (foto)

Autor: | 21/12/2021

2

Biljana i Aca Ilić u srećnom su braku dugi niz godina 

Brak Aleksandra Ilića i Biljane Jevtić, koji traje već 32 godine, jedan je od najskladnijih na javnoj sceni. Vezu su započeli tokom zajedničkih turneja, sredinom osamdesetih, a 1989. su se i venčali, posle godinu dana vereničkog staža.

Svadba je održana 30. septembra, u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu. Među petsto zvanica bilo je mnogo njihovih kolega, a kuriozitet je da je došao i veliki broj obožavalaca popularog para.

Pročitajte: Očeva kopija - Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nije krenuo stopama svojih roditelja, iznenadićete se čime želi da se bavi

Youtube printscreen

 

Mlada je nosila svilenu haljinu sa „puf“ rukavima i beli venčić u kosi, dok je mladoženja izabrao crno odelo i leptir-mašnu. Zanimljivo je da se, osim što je Aca u to vreme imao brkove, nisu mnogo promenili.

To se, ipak, ne može reći i za neke njihove kolege. Kuma Suzana Mančić, koja je i tada, kao i danas, bila jedna od najlepših Srpkinja, krajem osamdesetih nosila je kratku frizuru, dok je Zorica Brunclik negovala prirodnu crnu kosu. Na venčanje je došla sa suprugom Kemišom i sa zadovoljstvom otpevala nekoliko pesama.

Mirko Tabašević

 

Biljana i Aca Ilić nikad srećniji, Ceca oduševila

Zvezda u usponu, Svetlana Ceca Ražnatović, Biljanina zemljakinja i do danas bliska prijateljica, otpevala je svoj aktuelni hit „Cvetak zanovetak“. Te 1989. imala je samo 16 godina, ali se već tada moglo naslutiti da je čeka ozbiljna karijera.

Pročitajte: Nisu želeli arhitektu ni enterijeristu - Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica je svaki kutak prelepe kuće samostalno uredila (foto)

Youtube printscreen

 

Na slavlju, koje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, vladala je vesela atmosfera, svi su igrali i pevali, a najgalantniji su bili mladenci, koji su muzičarima ostavili bogat bakšiš, što je ostalo zabeleženo i na video-snimku koji se može naći na „Internetu“.

Youtube printscreen

 

 

Komentari (2)

Loading
milica 15:42 22.12.2021
Odgovori

Koga bre oni uopste zanimaju!!! Nemaju cak ni neki hit!!! DOSADNI OBOJE DO BESVESTI!!!

Radmila 19:44 22.12.2021
Odgovori

Pa, po onome što se pričalo u to vreme, nije im baš uvek cvetalo cveće, uzimajući u obzir Acinu ljubomoru. Sada se valjda prizvao pameti pa verujem da imaju miran brak.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti