Ne znam kako sam izdržala! Biljana Jevtić posle 30 godina otkrila veliku istinu o svom braku, nije sve idealno

Ne znam kako sam izdržala! Biljana Jevtić posle 30 godina otkrila veliku istinu o svom braku, nije sve idealno

Autor: | 11/12/2022

0

 Biljana Jevtić otkrila veliku istinu o braku!

Brak Aleksandra Ilića i Biljane Jevtić, koji traje duže od tri decenije, jedan je od najskladnijih na javnoj sceni. Vezu su započeli tokom zajedničkih turneja, sredinom osamdesetih, a 1989. su se venčali, posle godinu dana vereničkog staža. Ipak, manje je poznat podatak da ni u njihovom odnosu na početku nije sve išlo glatko.

Pročitajte: Jedina mu je odolela: Ovaj srpski moćnik bio je lud za Biljanom Jevtić, da mu je rekla DA danas bi živela sasvim drugačije

Youtube printscreen

 

- Pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali tada sam shvatila da se u životu sve može samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana jednom prilikom, pa se prisetila prvog poljupca.

Pročitajte: Biljana Jevtić i Aca Ilić za HELLO! predstavljaju sina Ivana: Ispunio je sva naša očekivanja, malo je reći da nas je usrećio

Luka Šarac

 

‒ Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas.

Podsetimo, Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić roditelji su sina Ivana (22), na koga su beskrajno ponosni. Iako dete poznatih i uspešnih ličnosti, uvek se trudio da živi skromno, kao većina njegovih vršnjaka.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazon.rs hellomagazin

Pročitajte još