Nisu želeli skupocenog arhitektu: Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica svaki ćošak kuće sama uredila

Nisu želeli skupocenog arhitektu: Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica svaki ćošak kuće sama uredila

Autor: | 13/03/2024

0

Dom Biljane i Ace Ilića oaza mira

Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić, jedan od parova sa najdužim bračnim stažom na našoj muzičkoj sceni, ujedno par koji prati glas da je najskladniji, na Petlovom brdu žive toliko dugo da sebe smatraju starosedeocima.

Youtube / Nije Lako Biti Ja, TV Grand

 

Pre nego što su se uselili u prostranu kuću imali su stan od 56 kvadrata, koji je bio u istom kraju.

‒ U to vreme mnogo smo radili, pa nam je takoreći služio samo kao mesto gde ćemo prespavati ‒ ispričala je jednom prilikom Biljana i pojasnila zašto su se preselili.

‒ Kada se Ivan rodio, stan nam je postao tesan, zbog čega smo morali da kupimo nešto veće.

- Prvo smo tražili prostraniji stan, ali čim smo videli kuću, na kojoj su bili završeni samo grubi radovi, opredelili smo se za nju. Ostali smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju.

Dom Biljane i Ace Ilića pun uspomena 

Kuću su opremali polako, bez ičije pomoći.

‒ Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara.

Youtube / Nije Lako Biti Ja, TV Grand

 

Po svemu sudeći, Aca Ilić je supruzi prepustio detaljno uređenje životnog prostora, a mnoštvo detalja koje krase prostorije oboje podsećaju na divne zajedničke trenutke.

‒ Iz svake zemlje koju sam posetila donela sam nešto što je autentično za taj kraj. Te sitnice su mi bitnije od bilo čega drugog. Volim da se, kad pogledam u neku stvar, setim boravka u toj zemlji.

- Sve što sam godinama kupovala brižljivo čuvam. Kada smo se Aleksandar i ja venčali, iznenadio me je putovanjem u Johanesburg.

- To nam je bio medeni mesec. I odande sam donela mnogo figurica.

- Dešava mi se da ih posmatram i razmišljam o danima koje smo Aca i ja proveli u Južnoj Africi ‒ iskrena je pevačica koja je prvi album objavila još 1983. godine.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još