Nisu želeli arhitektu ni enterijeristu: Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica je svaki kutak prelepe kuće samostalno uredila (foto)

Nisu želeli arhitektu ni enterijeristu: Ovde žive Biljana i Aca Ilić, pevačica je svaki kutak prelepe kuće samostalno uredila (foto)

Autor: | 01/12/2021

2

Dom Biljane i Ace Ilića opreman je lagano i po njihovom ukusu 

Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić, jedan od parova sa najdužim bračnim stažom na našoj muzičkoj sceni, ujedno par koji prati glas da je najskladniji, na Petlovom brdu žive toliko dugo da sebe smatraju starosedeocima.

Pročitajte: Očeva kopija - Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića nije krenuo stopama svojih roditelja, iznenadićete se čime želi da se bavi

Andreja Damnjanović

 

Pre nego što su se uselili u prostranu kuću imali su stan od 56 kvadrata, koji je bio u istom kraju.

‒ U to vreme mnogo smo radili, pa nam je takoreći služio samo kao mesto gde ćemo prespavati ‒ ispričala je jednom prilikom Biljana i pojasnila zašto su se preselili.

Andreja Damnjanović

 

‒ Kada se Ivan rodio, stan nam je postao tesan, zbog čega smo morali da kupimo nešto veće. Prvo smo tražili prostraniji stan, ali čim smo videli kuću, na kojoj su bili završeni samo grubi radovi, opredelili smo se za nju. Ostali smo na Petlovom brdu, u mirnom i tihom kraju.

Andreja Damnjanović

 

Dom Biljane i Ace Ilića krase uspomene sa brojnih putovanja

Kuću su opremali polako, bez ičije pomoći.

‒ Nisam želela da unajmljujem arhitetku ili enterijeristu jer oboje smo obišli ceo svet, ulazili smo u kuće koje su lepše i raskošnije od naše i dobro sam znala šta želim. Sredili smo dom onako kako nama najviše odgovara.

Andreja Damnjanović

 

Andreja Damnjanović

 

Po svemu sudeći, Aca Ilić je supruzi prepustio detaljno uređenje životnog prostora, a mnoštvo detalja koje krase prostorije oboje podsećaju na divne zajedničke trenutke.

Pročitajte: Biljana Jevtić i Aca Ilić proslavili tri decenije braka

Andreja Damnjanović

 

Andreja Damnjanović

 

‒ Iz svake zemlje koju sam posetila donela sam nešto što je autentično za taj kraj. Te sitnice su mi bitnije od bilo čega drugog. Volim da se, kad pogledam u neku stvar, setim boravka u toj zemlji. Sve što sam godinama kupovala brižljivo čuvam. Kada smo se Aleksandar i ja venčali, iznenadio me je putovanjem u Johanesburg. To nam je bio medeni mesec. I odande sam donela mnogo figurica. Dešava mi se da ih posmatram i razmišljam o danima koje smo Aca i ja proveli u Južnoj Africi ‒ iskrena je pevačica koja je prvi album objavila još 1983. godine.

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragana N 08:53 02.12.2021
Odgovori

U sledecem zivotu cu obavezno traziti da budem pevacica, jer od visokih skola zaista nema nista!

Dušan 09:09 02.12.2021
Odgovori

Nisam pročitao tekst, ali znam o čemu se radi. Iznosim jedno moje razmišljanje, koje postaje surova istina!? Moja kuća je izgrađena u velikom selu, blizu centra sela, gde je bilo prelepo. Bilo je to pre pola veka. Ali! U međuvremenu počela je urbanizacija, pa je ulica asfaltirana 5 metarskim putem, gde su odmah počeli da jurcaju traktori i automobili. Kuća je već tada već izgubila 50% lepote i svoj j mir i tišinu. Sada, i da imam novca koji nemam, i ne želim da ostanem u ovoj sada već staroj kući koja je počela da se raspada, i selu koje je propalo, i svelo se od 12 000 Srba na 4000 belih i hiljadu doseljenih ******** **** ispod Savskog mosta, nemam ideju gde bih napravio novu kućicu bila ona i od 60 kvadrata, za razliku od sadašnjih 100! Nema lepih, mirnih eko stredina! Nema više ni lepih država, gde bi čovek pronašao sebe i svoj mir! EU preti PRINUDNOM vakcinscijom, svuda su zabrane, taže se neki pasoši, bolesti su napale čak i džungle Amazonije. Čitava područja Austalije su uništena i zatrovana. Ustvari, stvarno nemam ideju gde bi napravio tu svoju malu, lepu, mirnu kućicu!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti