Oglasio se Željko Joksimović, evo koji je Jovanin poslovni plan

Oglasio se Željko Joksimović, evo koji je Jovanin poslovni plan

Autor: | 03/11/2020

0

Željko Joksimović i Jovana, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom životu, uvek su zanimljivi medijima i publici koja ih obožava. Otkako je Jovana napustila Jutarnji program Televizije "Prva" nagađa se o njenom novom poslovnom poduhvatu. Da li će raditi sama? Na kom kanalu? Da li će joj se pridružiti Srđan Predojević? Odgovore na ova pitanja za sada zna samo Jovana lično. Ipak, njen suprug u intervjuu za "Stars" otkrio je neke detalje vezane za posao njegov supruge.

Pročitajte: Željko Joksimović i Jovana slave - Srećan rođendan našim princezama! (foto)

Naime, pre samo nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da će Jovana početi da radi na Televiziji "K1", koja je u Željkovom vlasništvu. Jovana će program voditi bez Srđana, pisao je list "Alo", a ona ove informacije nije potvrdila, ali ni demantovala.

‒ Za sada nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na „K1“, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas ‒ rekao je Srđan Predojević novinarima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 5. Феб 2020. у 2:13 PST

Željko Joksimović i Jovana - Ljubav i podrška u svakoj sekundi

Posle svega i brojnih nagađanja, Željko je odlučio da kaže da li Jovana uskoro kreće sa novim poslovnim poduhvatom.

- Dosta se pisalo, a Jovana je pri tom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam - iskreno je rekao muzičar i naveo da li su on i Jovana pričali o svemu, kao i koji savet je dao supruzi.

- Da savetujem Jovanu oko posla koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju, šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga - zaključio je Željko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti