Nije Željkova! Uz ovu pesmu su se zaljubili Joksimovići

Nije Željkova! Uz ovu pesmu su se zaljubili Joksimovići

Autor: | 27/05/2024

0

Dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima, Jovana i Željko Joksimović na večnu ljubav zavetovali su se i pred oltarom u beogradskoj Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog, a slavlje su nastavili u jednom elitnom restoranu. Mesto nije bilo izabrano slučajno – upravo tu su prvi put zajedno večerali.

Miloš Nadaždin

 

Iako je popularni kantautor na „ponovljenom venčanju“ tog septembra 2014. godine specijalno za goste izveo nekoliko svojih pesama, za vreme kada su među njima proradile emocije vezuje ih numera drugog umetnika – Marka Entonija. Reč je o baladi „Ahora Quien“, u slobodnom prevodu „Ko, ako ne ja?“.

‒ Svadbeni ples je izostao, ali smo sve vreme igrali – otkrila je tada Jovana za HELLO!.

‒ Nije bilo protokola ni bilo kakvih obaveza. Cilj nam je bio da zvanice budu rasterećene i opuštene, da se osećaju kao da su došle na dobru žurku. U pozivnicama smo apostrofirali da nam osim osmeha ništa drugo nije potrebno, što smo i dobili, mnogo osmeha i dobrog raspoloženja.

Mirko Tabašević

 

Željko je dodao da su muzičari sjajno izveli svadbenu pesmu.

‒ Otplesali smo na početku uz nekoliko taktova laganijeg ritma. Aca Sofronijević i njegov fenomenalni bend uvežbali su nimalo jednostavnu numeru Marka Entonija „Ahora Quien“, uz koju smo Jovana i ja presekli svadbenu tortu. Ta pesma nas vezuje za vreme kada smo se upoznali i zaljubili.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti