Zar tako u izlazak? Jovana Joksimović bez trunke šminke u provodu sa Željkom

Zar tako u izlazak? Jovana Joksimović bez trunke šminke u provodu sa Željkom

Autor: | 02/01/2024

0

Jovana Joksimović bez šminke u provodu sa Željkom

Željko Joksimović sinoć je pevao u Budvi, na reprizi dočeka Nove godine, a društvo na Crnogorskom primorju pravi mu supruga Jovana. Osim poslovnog segmenta putovanja, poznati par koristi i priliku da malo uživa na južnom Jadranu.

ATA Images

 

Vreme je lepo, atmosfera praznična, a ekipa – odabrana. Naime, lepa voditeljka i popularni kantautor provode se sa još jednim poznatim parom, ali iz sveta biznisa, Ivanom Mišković Karić i Goranom Karićem.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović ekskluzivno za HELLO!: Ana i Srna već sada sve znaju, svet je spreman za njih i one za njega

Ivana je sve dokumentovala na društvenim mrežama, pa smo tako veselu ekipu videli u restoranima u starom delu grada i opuštenoj šetnji pored mora. U pauzama su se slikali i napravili jedan snimak na promenadi, a osmesi govore da je vreme koje su proveli zajedno bilo zaista kvalitetno.

Dame su odabrale opuštene stajlinge, kao i njihove jače polovine. U nekom trenutku u Budvi im se pridružio i hrvatski fudbaler Dario Srna. Sjajnog raspoloženja nije im nedostajalo.

Jovanu smo videli bez šminke, i možemo samo da kažemo - uopšte joj nije potrebna.

Instagram

 

Kratku pauzu za praznike zgodna voditeljka koristi da napuni baterije za nastavak sezone i da malo odmori lice od teškog televizijskog mejkapa. Ali, kao što smo već konstatovali, i ne treba joj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti