Joksimovići na porodičnom odmoru: Kosta je već veliki dečak, a tek kad vidite bliznakinje Anu i Srnu

Joksimovići na porodičnom odmoru: Kosta je već veliki dečak, a tek kad vidite bliznakinje Anu i Srnu

Autor: | 22/02/2024

0

Deca Jovane i Željka Joksimovića uživaju na egzotičnoj destinaciji

Jovana i Željko Joksimović priveli su kraju obaveze, uzeli decu za ruke, seli u avion i odleteli na drugi kraj sveta. Za zimski odmor odabrali su, po svemu sudeći, jednu destinaciju na kojoj nema snega.

Instagram

 

Ekipa emisije “Paparazzo lov” primetila ih je na aerodromu dok su čekali let za Katar, pa se pretpostavka da su se otisnuli u toplije krajeve nametnula sama od sebe.

Pročitajte: Kosta, Srna i Ana ih obožavaju - Recept Jovane Joksimović za rolnice sa piletinom i avokadom

I dok čitate ovu priču lepa voditeljka, popularni kantautor i njihova deca uživaju na egzotičnoj destinaciji, verovatno pod suncem Maldiva, tropskog arhipelaga koji su više puta posećivali.

Paparazzo lov screenshot

 

Maldivi su im prirasli za srce iz posebnog razloga. Upravo tu su, na jednoj plaži, početkom 2012. godine izgovorili sudbonosno "da". Prvo od njihova tri venčanja.

Ali, pre nego što su stigli do Indijskog okeana snimile su ih kamere “Paparazzo lova”. Jovana, bez šminke, u udobnoj garderobi, sa decom je pre ulaska u avion svratila do prodavnice.

Paparazzo lov screenshot

 

Iz snimka možemo da zaključimo da je sin Kosta već veliki dečak, koji u aprilu slavi jubilarni deseti rođendan. Dok su se šetali po zgradi aerodroma, bračni par iz vida nije ispuštao bliznakinje. One su se same postarale za svoj prtljag. Kao i roditelji, njihov stajling je bio ležeran i jednostavan. I preslatke su!

Paparazzo lov screenshot

 

Ana i Srna svet su ugledale početkom oktobra 2017. Razlika u godinama između njih i dečaka nije velika, pa verujemo da Kosta uživa u ulozi starijeg brata i da je pravi mali džentlmen.

Pročitajte: Dao joj je sve, ali jedno ne - Željko Jovani nije ispunio samo jednu želju

Željko i Jovana prilično su misteriozni kada je reč o privatnom životu i trude se da intimu drže daleko od radoznale javnosti, pa je ovo zaista jedinstvena prilika da vidimo celu porodicu na okupu.

Paparazzo lov screenshot

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti