Šivena specijalno za nju: Raskošna venčanica Jovane Joksimović i posle deset godina oduzima dah

Šivena specijalno za nju: Raskošna venčanica Jovane Joksimović i posle deset godina oduzima dah

Autor: | 01/02/2024

0

Venčanica Jovane Joksimović bila je kao iz bajke

Jovana i Željko Joksimović ove jeseni proslaviće prvu deceniju braka. Venčali su se u septembru 2014. u Crkvi Aleksandra Nevskog, a u slučaju da ste zaboravili, ovako je lepa voditeljka izgledala kada je promenila prezime i rekla popularnom kantautoru sudbonosno “da”.

Mirko Tabašević

 
 

Za ceremoniju u crkvi Jovana je odbrala dugu belu venčanicu sa romantičnim aplikacijama, dugačkim velom i potpisom kreatora Darka Kostića.

Pročitajte: Jovana i Željko dvaput su se zavetovali na večnu ljubav, ali jednu stvar nikada nisu učinili, sada je za to kasno

Ramena su bila otvorena, a deo koji se spuštao ispod dekoltea, protkan belim ružama, kao da je zajedno sa mladom izašao iz neke bajke.

Mirko Tabašević

 

- Nikada nisam sarađivala sa Darkom, ali sam želela da baš on dizajnira venčanicu, budući da sam oduševljena njegovim radom. Odlično smo se razumeli i već na prvom sastanku sve smo dogovorili - izjavila je Jovana svojevremeno.

Mirko Tabašević

 

- Ukratko sam mu objasnila kako bih želela da izgledam, istog trenutka napravio je dve skice, pogledali smo se i zaključili da je to ono što želim. Dobila sam dve najlepše haljine koje sam ikada videla. Darko je neverovatno talentovan i kreativan, veliki je esteta i ponosim se našom saradnjom.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića se javno obratila Jovani - Tužno je to, Jovana... Veruješ li u Boga?

Druga haljina odnosi se na interesantan, pa i intrigantan model koji je obukla kasnije, na zabavi. Kratka, sa bezbroj perli i srebrnih detalja, s jedne strane otkrivala je rame, a sa druge bedro.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti