Jovana i Željko Joksimović obeležavaju 9. godišnjicu braka, slavlje je izostalo, ali ovo nije

Jovana i Željko Joksimović obeležavaju 9. godišnjicu braka, slavlje je izostalo, ali ovo nije

20/01/2021

0

Jovana i Željko Joksimović danas obeležavaju devetu godišnjicu braka. Poznato je da popularni par ima čak tri godišnjice. Naime, za one koji ne znaju, poznati par prvo je sklopio brak na egzotičnoj destinaciji daleko od očiju javnosti. Slavni par je 20. januara 2012. godine  u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima. Samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.

Pročitajte: Jovana i Željko iskreni su i požrtvovani supružnici, a kakve su komšije?

foto: ATA images

–  Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello! “Jovana. Jovana i Željko treću godišnjicu proslavljaju i od 2014. godine, kada su se u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu zakleli na večnu ljubav. Da se i sami često zbune oko proslave godišnjice, poznati pevač je priznao za naš magazin.

– Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari, Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” – rekao je Željko svojevremeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Ove godine, Željko i Jovana neće imati veliko slavlje, usled pandemije virusa korona, ali će dan obeležiti sa svojim mališanima. Naime, oni su odlučili da simbolično obeleže važan dan. U potodičnom domu oni će prirediti svečani ručak i uživaće sa svojim naslednicima, sinom Kostom i ćerkicama Anom i Srnom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images

Slične Vesti