Prst u oko! Nemanja Gudelj zadao završni udarac majci, pozivnice za venčanje samo što nisu odštampane FOTO

Prst u oko! Nemanja Gudelj zadao završni udarac majci, pozivnice za venčanje samo što nisu odštampane FOTO

Autor: | 05/02/2023

0

Fudbaler Nemanja Gudelj ne obazire se na stav ženskog dela svoje porodice, majke i sestre, koje, kako se već mesecima nagađa, ne gledaju blagonaklono na njegovu vezu sa pevačicom Anastasijom Ražnatović. Za neupućene, Olivera i Vanja Gudelj pre nekoliko meseci prestale su da prate na Instagramu Nemanjinu izabranicu, kao i njenu majku Cecu Ražnatović.

Pročitajte: Do kraja života... Godinu dana posle raskida Ceca i Bogdan oduševili odlukom, svi im čestitaju FOTO

Instagram

 

Porodični odnosi naglo su se pogoršali u oktobru prošle godine, a dodatno zakomplikovali na Svetskog prvenstvu, gde su se Anastasija, Olivera i Vanja, iako su sve bile u Kataru, vešto izbegavale.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Profimedia

 

Anastasija i Nemanja polako se spremaju da proslave prvu godišnjicu veze, a fudbaler Sevilje još jednom je majci stavio do znanja da sa svojom devojkom ima ozbiljne namere, svidelo se to njoj ili ne. O tome svedoči zajednička fotografija koju je upravo objavio na Instagramu.

Pročitajte: Posle dužeg vremena - Anastasija oduševila srećnim vestima, video ćete pogledati u dahu

Instagram

 

Inače, sve su glasnije priče da bi Nemanja Gudelj ove godine sa Anastasijom mogao da stane pred oltar. Mlada pevačica ovih dana blista u venčanici, što su mnogi protumačili kao generalnu probu i diskretnu najavu predstojećih događaja.

Ceca Show printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti