Loši odnosi nikuda ne vode: Evo kako je došlo do pomirenja Anastasije i Olivere Gudelj

Loši odnosi nikuda ne vode: Evo kako je došlo do pomirenja Anastasije i Olivere Gudelj

Autor: | 13/03/2024

0

Porodica Gudelj ponovo kao jedno

Veliko iznenađenje priredili su Anastasija i Nemanja Gudelj za "Osmi mart". Nešto što niko, ko je iole upućen u odnose između dve porodice, nije očekivao.

Naime, ćerka Cece Ražnatović stala je u isti kadar sa svekrvom Oliverom i snajom Vanjom, sa kojima, navodno, nije bila u dobrim odnosima.

Instagram/nemanjagudelj

 

Nemanjina majka, kako se šuškalo od prvog dana ove veze, kasnije i braka, nije bila zadovoljna ljubavnim izborom starijeg sina.

Kada je shvatila da je priča postala ozbiljna i da se Anastasija preselila u Sevilju kako bi živela sa fudbalerom, spakovala je stvari i napustila Španiju.

Sa ćerkom se vratila u Holandiju, gde je cela porodica nekada živela.

Pročitajte: Šta se dogodilo s Oliverom Gudelj? Anastasijina svekrva presekla, tako je moralo biti

Nisu letos bile ni na Nemanjinoj svadbi, otkrili su tada izvori bliski paru, a sumnju da nešto nije u redu produbilo je i to što su prestali da se prate na Instagramu.

Instagram/nemanjagudelj

 

Međutim, Nemanja je vezan za svoju porodicu, bili su uz njega celog života, pružali mu podršku. To je svetinja koja je iznad svega. Loši odnosi nikuda ne vode, ako su uopšte i bili narušeni kako je javnost mesecima spekulisala.

Takođe, Nemanjin mlađi brat imao je probleme sa srcem, dva puta je jedva preživeo i najbliži su se zabrinuli za njegovo zdravlje.

Instagram/nemanjagudelj

 

Anastasija i Nemanja svaku priliku koriste da pokažu kako je njihova ljubav iz dana u dan sve jača. Nasmejani i srećni, uživaju u zajedničkom životu, a svakako je sve još lepše kada imate podršku najvažnijih ljudi u vašem životu, roditelja, braće, sestara.

Život je, naravno, lepši i lakši kada su porodični odnosi skladni. Tako su, verovatno, i eventualni nesporazumi na ovoj relaciji sada samo – prošlost. Tome u prilog ide i činjenica da su se “zaraćene strane” ponovo zapratile na Instagramu.

Fotografija nastala za "Osmi mart", uz koju je Gudelj napisao “moje tri supežene”, dokazuje da je između Anastasije, Olivere i Vanje sve u najboljem redu, a ovaj praznik bio je idealna prilika da se javnosti to stavi do znanja.

Instagram/nemanjagudelj

 

A na slici smo primetili još nešto... Anastasija, koja se obukla nešto ležernije od svekrve i snaje, drži ruku ispred stomaka. Nešto je veći nego inače. Ili je samo tako stala?

U svakom slučaju, uveliko se spekuliše da je ponovo u drugom stanju, što bi bila još jedna lepa vest iz njihovog doma.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/nemanjagudelj

Slične Vesti

Najnovije vesti