Šta se dogodilo sa Oliverom Gudelj? Anastasijina svekrva presekla, tako je moralo biti

Šta se dogodilo sa Oliverom Gudelj? Anastasijina svekrva presekla, tako je moralo biti

Autor: | 01/11/2023

0

Gde je nestala Olivera Gudelj? Nema je već mesecima, deaktivirala je profil na Instagramu, a zna se samo da je napustila Španiju i sa ćerkom Vanjom se vratila u Holandiju.

Instagram

 

U Sevilji su ostali suprug Nebojša i sinovi Nemanja i Dragiša. I snaja Anastasija, koja možda jeste, a možda i nije, glavni kamen spoticanja.

Pročitajte: Sinu nije došla na venčanje - Olivera Gudelj se konačno oglasila

Otkako su se lepa pevačica i uspešni fudbaler venčali, od Olivere ni traga ni glasa. To je, sasvim razumljivo, podgrejalo priče i sumnje da su odnosi između majke i sina zahladneli, a neki čak smatraju i da su prekinuti.

Instagram

 

Venčanje Nemanje i Anastasije odigralo se tiho, u tajnosti, u manastiru blizu Beograda. Bilo je tek dvadesetak gostiju, uključujući kumove i najbliže članove porodice.

Njena majka, Ceca Ražnatović, prisustvovala je razmeni zaveta, ali ne i Olivera.

Instagram

 

Otkako se prošlog proleća saznalo za ovu vezu, ne prestaju glasine da Olivera nije zadovoljna ljubavnim izborom starijeg sina. U vilu u Sevilji, u kojoj je živela s njim, pre nekoliko meseci uselila se Anastasija, dok se Olivera, po svemu sudeći, iselila. Možda jednostavno nije želela da pravi gužvu, smatrajući da mladom paru treba više prostora i slobode?

Otišla je u Holandiju, gde je Nemanja nekada igrao, zajedno sa ćerkom. Navodno, ni Vanja, kojoj je brat bio zenica oka, nije u dobrim odnosima sa Anastasijom, čak su se otpratile sa Instagrama. Šta se dogodilo, i da li se uopšte nešto dogodilo, za sada je misterija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti