Nemanja, pravi si srećnik! Anastasija Ražnatović blista u venčanici FOTO

Nemanja, pravi si srećnik! Anastasija Ražnatović blista u venčanici FOTO

Autor: | 17/01/2023

1

Venčanica Anastasije Ražnatović kao iz bajke

Anastasija Ražnatović zablistala je u prelepoj beloj venčanici koja joj stoji kao salivena. Da li to ćerka Cece Ražnatović nešto želi da nam poruči?

Pročitajte: Odlučujuća utakmica otkrila konačnu ISTINU o odnosu Ražnatovića i Gudelja, evo s kim je Anastasija uslikana na tribinama FOTO

Instagram

 
 

Anastasija je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, za koji mesec proslaviće prvu godišnjicu zabavljanja, često je u Sevilji, gde njen izabranik igra, a kako je reč o stabilnoj vezi koju ne mogu da uzdrmaju čak ni ispadi njegovih roditelja, za očekivati je da ljubav krunišu brakom.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović presekla - Niko se više neće igrati sa mojim životom!

Instagram

 

Mlada pevačica za sada se nije oglašavala na ovu temu, ali je sve zaintrigirala fotografija koju je objavila na Instagramu. U romantičnoj haljini pozirala je za potrebe jednog magazina o venčanjima i sve oduševila svojom pojavom. Venčanica joj stoji savrešeno, a da li ćemo je u njoj uskoro videti i na sopstvenom venčanju, kao i uvek, pokazaće vreme.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Bibi 06:43 21.01.2023
Odgovori

Nit je pevacica niti ce ikada biti a nije vise ni tako mlada.Ipak, krajnje je vreme da se uda i skrasi negde ali ne za ovog pobogu.

hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Najnovije vesti