Posle pevačice glumica: Ovo je 12 godina mlađa Rastina nova devojka (foto)

Posle pevačice glumica: Ovo je 12 godina mlađa Rastina nova devojka (foto)

Autor: | 22/06/2022

0

Rastina devojka je ova glumica, kakav su par? 

Otkako se razveo od pevačice Ane Nikolić Stefan Đurić vešto je krio svoje emotivne partnerke. O privatnom životu nije želeo da priča, ali ljubav se definitivno ne može sakriti. Naime, kako pišu domaći mediji, Rastina devojka više nije tajna i zaljubljeni par trenutno boravi u Hrvatskoj na moru. 

Pročitajte: Rasta - Zaljubljen sam! Upoznaću Anu sa novom devojkom

Instagram

 

Rasta je juče objavio „Instagram stori“ sa terase apartmana na primorju. U prvom planu su njegova stopala, ali i ženska osoba sa nalakiranim noktima plave boje.

Popularni reper je, piše „Kurir“, već mesecima u vezi sa 12 godina mlađom „tiktokerkom“ i glumicom Marijom Balaban, koju na ovoj društvenoj mreži prati čak 82.000 ljudi. 

Instagram

 

Marija je juče takođe objavila snimak svojih ruku i nogu, pa ih je tako odao lak za nokte i ograda terase.

Instagram

 

Rastina devojka više nije tajna 

Marija i Rasta vezu su započeli još dok je on bio u kućnom pritvoru gde ga je redovno posećivala. Njihovo poznanstvo preraslo je u ozbiljnu vezu i njih dvoje su još zajedno.

‒ Rasta nije od onih koji se hvale dešavanjima iz privatnog života, pa je i sada samo najbližim prijateljima rekao da je u vezi. Marija je pre dve nedelje napunila 21 godinu, a on će u novembru proslaviti 33. rođendan ‒ ispričao je sagovornik ovog dnevnog lista i otkrio da je čudno što do sada niko nije shvatio da su zajedno, jer reper svojoj devojci često komentariše fotografije.

Pročitajte: Rastina devojka sve zanima, ko je ona - Zaljubljen sam! Upoznaću Anu sa njom

Instagram

 

‒ Oni su sada u Hrvatskoj na moru, otišli su na odmor da bi proveli što više vremena zajedno jer je Rasta dosta angažovan oko nastupa tokom leta. Zaista se odlično slažu, velika razlika u godinama im ne predstavlja problem. Rasta podržava Mariju u svemu što radi, a i ona je uz njega ‒ rekao je izvor.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti