Najlepši poklon za godišnjicu braka: Novak Đoković osvojio Vimbldon, Kejt Midlton mu uručila pehar (foto)

Najlepši poklon za godišnjicu braka: Novak Đoković osvojio Vimbldon, Kejt Midlton mu uručila pehar (foto)

Autor: | 10/07/2022

0

Novak Đoković osvojio Vimbldon

Kirjos nije hteo da plati večeru, zato je izgubio“, našalio se Novak Đoković nakon osvajanja sedme titule na najprestižnijem grend slemu. Jedan od najboljih tenisera svih vremena ponovo se upisao u istoriju odnevši četvrtu pobedu zaredom na „Vimbldonu“, čemu je prethodilo više od tri sata borbe sa nezgodnim Australijancem Nikom Kirjosom.

Pročitajte: Gde pred njom da ne pobedi - U prelepoj plavoj haljini i sa bisernim minđušama ova lepotica bodrila je Noleta (foto)

Guliver Getty Images

 

Pehar mu je i ovog puta uručila Kejt Midlton, pokroviteljla turnira u Londonu i Novakov veliki fan. Poklonio se vojvotkinji, razmenili su nekoliko reči, a potom se, na kraju govora, zahvalio i svojoj porodici u svečanoj loži. Bili su tu njegovi roditelji, ceo štab, i naravno supruga. A kad smo već kod Jelene, danas imaju još jedan važan razlog za slavlje – osam godina srećnog braka.

Pročitajte: Znamo i cenu - Jelena Đoković zavela London komadom sa potpisom srpske dizajnerke (foto)

Guliver Getty Images

 

- Ovo ti je poklon za godišnjicu – poručio je Novak Jeleni, kojoj se pridružila i mala Tara.

Preslatka devojčica je razgalila publiku u neodoljivoj žutoj haljini, a komentatori su, ugledavši njen osmeh, konstatovali da liči na tatu. Stefan nije mogao da prisustvuje, našalio se Nole, jer je igrao meč sa drugarima na drugom terenu.

Guliver Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti