To mora da je ljubav: Severina objavila šta je za 8. mart dobila od Milana Popovića (foto)

To mora da je ljubav: Severina objavila šta je za 8. mart dobila od Milana Popovića (foto)

Autor: | 09/03/2022

1

Severina i Milan Popović ponovo podigli prašinu u javnosti

Severina Vučković samo je jedna od brojnih majki koja sa bivšim partnerom vodi višegodišnju borbu na sudu. Pošto je u avgustu objavila da joj je vraćeno starateljstvo nad sinom Aleksandrom, na adresu hrvatske zvezde stigla je nova, ko zna koja po redu tužba.

Pročitajte: Čim je saznala da je trudna krenuo je pakao, Severina ogolila dušu - Mislila sam da ću uspeti da promenim Milana, dojila sam dete u strahu

Story arhiva

 

Severina se u svom stilu na Instagramu „pohvalila“ da je za Dan žena od Milana Popovića, oca njenog deteta, dobila „čestitku“ u vidu još jedne tužbe.

‒ Kakva predivna čestitka za Dan žena... Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovek da pravna država funkcioniše... Prezime su pogrešili... Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Srećan vam Dan žena“, poručila je Severina, ali je i otkrila da je posle razvoda od Igora Kojića vratila devojačko prezime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari (1)

Loading
Jovana 16:43 10.03.2022
Odgovori

Divno kako se njih dvoje prepucavaju preko sudova i kako to sve do tančina mediji registruju. Kad poraste, njihov sin će imati šta da pročita. Ponosice se i dičiti svojim roditeljima. Zaista!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti