Drama: Severina uhapšena posle tuče u porodičnom domu

Drama: Severina uhapšena posle tuče u porodičnom domu

Autor: | 30/08/2022

0

Severina uhapšena, vest koja je odjeknula kao bomba

Kako prenosi „Jutarnji list“ pevačica Severina Vučković je uhapšena u utorak oko podneva u Zagrebu. Hapšenje je usledilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Pročitajte: Dok se Milan i Igor druže, evo šta radi Severina - Njen potez je sve iznenadio (foto)

Instagram

 

Naime, kako se saznaje, došlo je do neprimerene prepirke u domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Pročitajte: Nagađalo se, a sada evo i dokaza - Severinini bivši se udružili protiv nje (foto)

Instagram

 

Sve se dešavalo tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana čula buka. Njih dve su se navodno žestoko rvale i šamarale i to po celom stanu. Potom je Severina otišla na svoju stranu, a njena sestra se nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji.

Pročitajte: Smrt ga je prerano uzela - Severina neutešna, emotivna objava slama srca (foto)

Jelena Balić

 

Izvor blizak Severini tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina, te je iznenada došla Marijana, koja je, tvrdi izvor „Jutarnjeg lista“ napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima, zapomaže i baca se po stepeništu kako bi se samopovredila. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti