Ekskluzivno! Severina potvrdila ukidanje presude: Moje dete će spavati u svom domu

Ekskluzivno! Severina potvrdila ukidanje presude: Moje dete će spavati u svom domu

Autor: | 30/08/2021

1

Severinin sin Aleksandar ponovo sa svojom majkom

Na koncertu održanom pre dva dana u Croj Gori, pre nego što je izvela pesmu „Rođeno moje“, kratko je poručila:

‒ Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali ‒ vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Pevamo s veseljem.

Emocije su ponele Severinu, od pre neki dan ponovo Vučković. Iako se zvanično razvela od Igora Kojića, izgleda da nikad nije bila srećnija. Ali, zbog onog što joj je u životu najvažnije, a to je devetogodišnji sin Aleksandar.

Pročitajte: Severina zvanično potvrdila razvod - Igor je bio divan partner, želim mu svu sreću ovog sveta

Luka Šarac

 

Iz reči pop zvezde dalo se naslutiti da je dečak ponovo s njom. Kako je danas preneo „Večernji list“, Županijski sud u Splitu uvažio je pevačicinu žalbu i ukinuo presudu Opštinskog građanskog suda u Zagrebu kojom je dete dodeljeno ocu. Od sada će Aleksandar po pola meseca živeti sa svakim roditeljem, i to u Zagrebu, a na majčinoj adresi će imati prebivalište. U kratkoj izjavi Severina je rekla:

‒ Proteklih dvadeset meseci, koliko me je presuda razdvajala od mog deteta, ne može se ničim nadoknaditi i zato ne mogu biti zadovoljna. Zadovoljna sam jer je presuda ukinuta i neizmerno srećna jer će moje dete pola vremena provoditi s mamom i spavati u svom domu, u odnosu na dve noći mesečno, kako je bilo proteklih bolno predugih dvadeset meseci.

Pročitajte: Preokret - Odbačena krivična prijava protiv Severine

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severinin advokat Matić takođe je medijima potvrdio novi razvoj događaja:

‒ Županijski sud u Splitu odlučio je da dete vrati Severini. Odlučeno je da će pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko starateljstvo. Preostaje nam da vidimo hoće li roditelji uspeti da se dogovore ili će sud precizirati detalje.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti