Stigao je i taj dan: Sinovi Tanje Savić nikad srećniji, pevačica kreće put Australije

Stigao je i taj dan: Sinovi Tanje Savić nikad srećniji, pevačica kreće put Australije

Autor: | 27/01/2021

0

Sinovi Tanje Savić, Maksim i Đorđe, već više od devet meseci odvojeni su od svoje majke. Pevačica je usled pandemije korona virusa i svih problema sa suprugom, skoro godinu dana daleko od svojih najmilijih. Pre samo mesec dana Tanja je priznala da je tužila supruga Dušana Jovančevića, za kog kaže da je protivzakoniti i bez njenog znanja odveo decu u Australiju. 

- Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko. Sve to mi daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi. Jer ja živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskreno je rekla pevačica tada za "IDJ".

Pročitajte: Tanja Savić više ne može da izdrži, posle devet meseci donela odluku koja će sve promeniti

Foto: Miloš Stokić

 

 

Za dve nedelje Tanja počinje pravnu borbu za naslednike, a kako kaže, veruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti decu.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - ističe Tanja za "Blic".

Sinovi Tanje Savić jedva čekaju da vide majku 

Pevačica je već počela pripreme za put i sve je nestrpljivija da uživo vidi sinove.

- Svih ovih meseci joj je neko određivao kada i koliko može da čuje decu, to ju je užasavalo, imala je utisak da sve dobija na kašičicu i kako drugi odrede. Mnogo ih je poželela, ona je požrtvovana majka, danima govori kako jedva čeka samo da ih zagrli i poljubi. Što je dan suđenja bliži, to je ona nestrpljivija, brine se i za njihovu dobrobit. Raspitivala se da li je pravno moguće da već tog 19. februara provede vreme sa decom, da podnese zahtev koji će joj to pravno omogućiti - otkriva izvor i dodaje:

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom, za samo suđenje je spremna. Skupila je novac za put u Australiju, ipak ni te finansije u ovim trenucima nisu bile zanemarljiva stavka. Nema nastupa, korona traje, a karta za avion i sam boravak tamo nisu jeftini. Ipak, uspela je da se snađe sa porodicom, želja da sinove vrati u Srbiju, u njeno okrilje, jača je od svakog problema.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti