Jelena je privatno sasvim drugačija, nisam to očekivao: Poznati pevač otkrio detalje druženja sa Đokovićima

Jelena je privatno sasvim drugačija, nisam to očekivao: Poznati pevač otkrio detalje druženja sa Đokovićima

Autor: | 29/07/2022

0

Saša Kovačević o druženju sa Novakom i Jelenom Đoković

Kada ste supruga jednog od najpoznatijih tenisera na svetu, teško je očekivati da se i vaš privatni život neće naći pod lupom javnosti, na šta se Jelena Đoković odavno navikla.

Teme koje intrigiraju javnost teško je pobrojati, od toga kako se Novak i ona hrane, kako vaspitavaju decu, do odnosa unutar porodice, sa posebnim akcentom na vezu Jelene i Dijane.

Pročitajte: Pocepane farmerke nasuprot prefinjenoj haljini - Jelena i Dijana Đoković konačno zajedno u javnosti, komentari ne prestaju

Getty Images

 

Jelena Đoković nikada se nije obazirala na senzacionalističke napise, međutim, sve što se o njoj piše i priča stvara određenu sliku u javnosti i oblikuje način na koji je doživljavaju ljudi koji je ne poznaju.

Kada je upoznaju, neki se iznenade, kao što je bio slučaj sa pevačem Sašom Kovačevićem.

‒ Utisci su fenomenalni. Već sam to rekao, Nole je imao zaista turbulentnu godinu. Svi ste već upućeni kako je prošao u Australiji, a posle toga kruna na Vimbldonu... Nekako mislim da se energetski i emotivno sve poklopilo da te noći zaista sve bude spektakularno – prenosi Kovačević utiske sa nedavne proslave na kojoj je pevao Novaku.

Pročitajte: Super komšije - Iznenadićete se koji naš sportista u sitne sate dolazi kod Saše Kovačevića po ljubavni savet

Instagram

 

Na pitanje da li je Jelena privatno drugačija od onoga što vidimo na ekranu, pevač je ispričao:

‒ Apsolutno. Oni su zaista divni ljudi, nema potrebe da ja to govorim, to zaista svi znaju. Mogu da kažem da je ta noć bila čarobna.

Kovačević je na svom Instagramu podelio snimak na kome Đokovići zajedno sa njim pevaju. Novinari su se interesovali za Jelenine glasovne sposobnosti.

‒ Super. Nisam očekivao, da budem iskren – prokomentarisao je Jelenino pevanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gale (@galeofficial__)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti