Nema čak ni ličnog šofera: Iznenadićete se kad vidite šta vozi Novak Đoković FOTO

Nema čak ni ličnog šofera: Iznenadićete se kad vidite šta vozi Novak Đoković FOTO

Autor: | 03/10/2022

1

Šta vozi Novak Đoković 

Jedan od najboljih tenisera svih vremena zaradio je dovoljno da svet može da obilazi privatnim avionom i krstari na luksuznoj jahti, a šta koristi kada je na suvom? Šta vozi Novak Đoković?

Jasno nam je da može da napuni garažu najskupljim automobilima, ali on je, reklo bi se, prilično skroman u odnosu na svoja primanja. Nema čak ni ličnog šofera.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku - Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Ata Images

 

Kada je nedavno bio u Beogradu i sa suprugom Jelenom i ćerkom Tarom skoknuo do Ade, videli smo ga kako na parkingu izlazi iz belog „pežoa 3008“. Do marta je bio ambasador tog francuskog brenda, a isprobao je nekoliko modela. Pošto se porodica Đoković u međuvremenu uvećala, grandiozni „3008“ u potpunosti odgovara njihovim potrebama.

Pročitajte: Od Majamija i Njujorka do Fruške Gore i Kosmaja - Sve nekretnine Novaka Đokovića (foto)

Ata Images

 

Poznat kao ljubitelj prirode i Nikole Tesle, Novak je odlučio da nabavi i automobil koji nosi prezime čuvenog naučnika, a pri tom koristi električni motor koji ne zagađuje okolinu. Zverka „Tesla X“ već je nešto skuplja, osnovna verzija košta oko sto hiljada evra. Procenjuje se da model koji vozi Novak Đoković košta bar dvadeset hiljada više.

Pročitajte: Moraćete da uzmete digitron - Izgled Jelene Đoković već svi komenatrišu, ali ogrlicu, minđuše i sat će tek sad (foto)

Getty Images

 

Komentari (1)

Loading
Brko 21:16 04.10.2022
Odgovori

Gospodo, peugeot je Djokovicev sponzor i naravno da mora da bude vidjen za volanom peugeota, ince Djokovic vozi teslu x.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti