Jelena Đoković otkrila kako su je zvali u osnovnoj školi: Ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu...

Jelena Đoković otkrila kako su je zvali u osnovnoj školi: Ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu...

Autor: | 10/11/2022

0

Nadimak Jelene Đoković iz školskih dana

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera, gostovala je danas u jutarnjem programu Radio-televizije Srbije, gde je govorila o detaljima iz privatnog života, deci, ali i otkrila neke nepoznanice iz svoje prošlosti.

Pročitajte: Vreme rezervisano samo za majku i ćerku - Tara i Jelena Đoković baš znaju da uživaju, bazen, sunce i omiljena knjiga

Instagram

 

Sećam se svog detinjstva, ali sam dosta toga i zaboravila. Sada sam, kao odrastao čovek, poželela da to obnovim, a i da se pripremim za školovanje moje dece. U našoj kući učenje je osnova svega. U svemu što radimo veoma smo radoznali. Ja ih uvek podstičem pitanjima, da bi promišljali i obavezno ih pitam: “Šta ti misliš...?”, jer želim da vidim njihov tok razmišljanja – ispričala je Jelena i dodala:

Razgovaramo, čitamo knjige, to su nam bitne rutine pred spavanje koje nikad ne propuštamo. Ponekad izvlačim iz naftalina neke svoje uspomene i pričam im kako je meni tada bilo, a često se i pravim naivna, kao da nešto ne znam, pa onda oni mene podučavaju.

Pročitajte: Jelena Đoković otvoreno o braku i deci - Novak i ja imamo sukobe, volela bih da zaštitim Stefana i Taru, ali...

Instagram

 

Jelena se prilikom gostovanja na Javnom servisu prisetila školskih dana i otkrila da su je deca u tom periodu zvali štreberka.

Ja sam sebe uvek smatrala štreberom, iako ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu. Sebe sam uvek doživljavala kao osobu koja voli da uči i koja ima neki cilj - rekla je Jelena i istakla da je dobro biti štreber.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku - Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti