Scena iz lože koja je svima promakla: Srđan Đoković jednim potezom ruke pokazao šta zaista misli o snaji Jeleni FOTO

Scena iz lože koja je svima promakla: Srđan Đoković jednim potezom ruke pokazao šta zaista misli o snaji Jeleni FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Srđan i Jelena Đoković pokazali u kakvim su odnosima

Osvajanjem 23. gren slem titule Novak Đoković se vratio na teniski tron, ali i zlatnim slovima ispisao svoje ime na stranicama istorije “belog sporta”, budući da nijedan teniser do sada nije osvojio veći broj trofeja.

Clive Brunskill/Getty Images

 

U finalu Rolan Garosa Novaka su iz svečane lože bodrili oni koje najviše voli - roditelji, supruga i deca, a nakon spektakularnog trijumfa naš as im je pohitao u zagrljaj, kako bi zajedno uživali u trenucima neizmerene sreće.

Thomas SAMSON/AFP/Profimedia

 
 

Ovo je ujedno bila idealna prilika da se demantuju tračevi koji godinama prate porodicu Đoković, a po kojima Novakova supruga Jelena i njegovi roditelji Dijana i Srđan nisu u idealnim odnosima.

Pročitajte: Tara Đoković je preslikana baka Dijana, pogledajte fotografije i sami se uverite FOTO

Glavni razlog za netrpeljivost je, kako su tvrdili pojedini, neslaganje Novakove mame sa odlukom sina da u mladim godinama uđe u ozbiljnu emotivnu vezu, pa i u brak.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Ipak, da je to daleko od istine, svedoči i fotografija iz Pariza, na kojoj je “pater familias” Srđan Đoković pozirao između supruge i snaje, a obe je zaštitnički zagrlio oko ramena.

Pročitajte: Dijana se slomila pred prepunim stadionom, Novak prekinuo intervju VIDEO

Posebnu draž slici, koja će ostati sačuvana u porodičnom albumu, dali su Stefan i Tara, koji što su stariji sve više liče na slavnog oca.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti