Novaka Đokovića muče porodični odnosi: Ona je manipulatorka, vrti me oko malog prsta

Novaka Đokovića muče porodični odnosi: Ona je manipulatorka, vrti me oko malog prsta

Autor: | 06/09/2023

1

Novak Đoković vrti ostale tenisere oko reketa, a ko njega vrti oko malog prsta? Nije to Rafael Nadal, ni sve opasniji Karlos Alkaras...

Sarah Stier/Getty Images

 

Osvajač 23 grend slem titule namerava da svojoj riznici doda još jednu iz Njujorka, a reklo bi se da mu je put do finala osiguran.

Pročitajte: Uvredljive izjave, nesuglasice, ignorisanje... Ovako se Dijana i Srđan zaista ponašaju prema snaji Jeleni

U slobodno vreme zabavlja publiku, nekad se i malo svađa s njom, druži se sa fanovima i medijima i usput otkriva neke zanimljive epizode iz privatnog života.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Na konferenciji za medije Đoković je pričao i o ćerki Tari, koja je nedavno proslavila šesti rođendan. Ona je, nesumnjivo, njegova mezimica, potvrda da između očeva i ćerki postoji posebna veza.

Pročitajte: Tara Đoković proslavila rođendan, mama Jelena zabranila duvanje svećica - Kada smo posetili Kosovo...

‒ Jako sam osetljiv na nju, istopim se kada mi nešto kaže ili me zagrli. A ona je mala manipulatorka, pa me vrti oko malog prsta. Šta god da uradi ja skačem – priznao je Novak uz osmeh.

Profimedia

 

Sa sinom Stefanom je, kaže, priča drugačija.

‒ Muški odnos je nešto čvršći, mislim da je moja uloga kao oca da ga pripremim za život, da bude odgovoran muškarac, da nosi sebe i buduću porodicu. Volim svako dete na poseban način, to je nemerljiva ljubav, ne može da se poredi ni sa čim.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Aba 09:59 14.09.2023
Odgovori

Novak he dobricina,ali je našao inu zmiju,koja he najveća manipulatorka.Sta reči kad neko ne dozvoljava nekome da videa često svoje roditelje.Ili deci da idu kod babe i dede.Sve je to na kašičicu,u najmanjim količinama.A ona kao brine o deci,pa iako je nezaposleni,ima dadilju,kućne pomocnice.Zato id dosade i ne zna šta će da radi pa nešto izmišlja.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti