Ali Jelena, još uvek su mali! Supruga Novaka Đokovića sve zbunila izjavom: Prestala sam da vaspitavam Stefana i Taru

Ali Jelena, još uvek su mali! Supruga Novaka Đokovića sve zbunila izjavom: Prestala sam da vaspitavam Stefana i Taru

Autor: | 02/09/2023

2

Izjava Jelene Đoković nad kojom ćete se zamisliti

Životni stil Jelene Đoković stalno je pod lupom javnosti – od njene ishrane, vaspitavanja Stefana i Tare do malih rituala koje praktikuje sa suprugom Novakom. Iako ne dozvoljava da bilo ko utiče na njen metod roditeljstva, sada je priznala da taj put nije bio bez prepreka i izazova.

Ata Images

 

Majka Novaka Đokovića Dijana više puta je govorila da ne razume Jelenin stil života, a navodno joj je posebno zasmetala ishrana u snajinoj kući. Naravno, Jelena nije striktna po tom pitanju sa svojom decom, tako da Stefanu i Tari nije zabranjeno da jedu obroke sa glutenom, što posebno raduje mališane koji obožavaju čuvene palačinke bake Dijane.

 

Supruga Novaka Đokovića jednom prilikom je izjavila da bi želela da zaštiti decu od negativnog uticaja medija, ali da se boji da neće uspeti u tome.

Pročitajte: Da li Jelena Đoković pije kafu? Evo šta Noletova supruga misli o najpopularnijem napitku na svetu

 

 ‒ Kada gledamo decu poznatih ljudi, nekako smo prema njima prilično kritični. Kako se ponašaju, kakav su izraz lica napravili, s kim su… Žao mi je da tako nešto vidim jer svi imamo pravo da proživimo različita iskustva, pa i da grešimo, i to je u redu. Kao da se poznatim ličnostima i njihovoj deci greške ne praštaju. Volela bih da moju decu zaštitim, ali nisam sigurna da ću uspeti. To je njihov put koji ja moram da prihvatim kao takav. Rođeni su u ovoj porodici i to im je što im je ‒ rekla je Jelena Đoković.

Ata Images

 

Jelena je priznala da joj je bilo teško da razume veliku količinu pomešanih emocija koje je osećala kada je postala majka. Bila je uverena da će se nositi sa svim izazovima roditeljstva sa lakoćom, ali kada je osetila da je osećanja i umor preplavljuju shvatila je da ipak neće biti onako kako je zamislila.

Pročitajte: Jeco, da li si to ti? Supruga Novaka Đokovića potpuno drugačija, Nole je neće prepoznati

To mi je bio najveći izazov. Da prihvatim da je moje dete u stvari došlo na ovaj svet da živi svoj život, a ne moje projekcije i šablone i nametnute ideale, pa čak ni moje traume. Kada sam to osvestila, onda sam prestala da ih vaspitavam. Onda sam krenula da rastem sa njima i uz njih… i to je proces koji stalno evoluira kako prolazimo kroz različite faze jer oni, kao i mi, non stop se menjaju – rekla je za portal „Žena“.

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Petra 02:27 03.09.2023
Odgovori

Beda filozofije opanka iz Ljiga koji se opapučio , tačnije naš narod kaže ' našla se Mila u čem' nije bila' . Odjedanput je ' stručna ' za sve? Sveznajuća ? Vidi se da ljudi imaju nula tolerancije za umišljene 'samo supruge' sportista. Na žalost to što radi sa decom pokazaće se vrlo brzo da je bio preveliki zalogaj za nju i da im neće dobra doneti u rastu i razvoju , ako stalno pominje suplementaciju kod dece umesto prirodne ishrane - samo malo mozga - sve je je jasno ... A kontriranje dece nametnutim njenim skaradnim sistemima je već prisutno i sada dok su ovako mala ! Pubertet dolazi vrlo brzo , živi bili pa videli šta je posejala ...

Svetlana 10:23 06.09.2023
Odgovori

Kakve to veze ima odakle je bilo ko od nas,da li iz sela ili iz grada!Kako ko vaspitava svoju decu to je njegov izbor! Zašto bilo kome na ovoj planeti neko smeta!

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti