Kakva majka, takva ćerka: Jelena i Tara Đoković stilski usklađene na plaži, od kupaćeg do frizure (foto)

Kakva majka, takva ćerka: Jelena i Tara Đoković stilski usklađene na plaži, od kupaćeg do frizure (foto)

Autor: | 28/07/2022

0

Jelena i Tara Đoković zvezde plaže (foto)

Posle naporne sezone na travi, krunisane sedmim trijumfom na „Vimbldonu“, jedan od najboljih tenisera svih vremena zaslužio je da se dobro odmori. Ali, nije u Marbelji, gde sa porodicom provodi najveći deo godine. Ovog leta Novaka Đokovića fanovi zaustavljaju na ulicama, a i plažama, gradova duž crnogorskog i hrvatskog primorja.

Pročitajte: Pocepane farmerke nasuprot prefinjenoj haljini - Jelena i Dijana Đoković konačno zajedno u javnosti, komentari ne prestaju

Profimedia

 

Baterije se pune pod suncem jer treba se pripremiti za predstojeća takmičenja, ali – zašto ne spojiti lepo sa korisnim? Sva tri brata Đoković ovih dana su na Jadranu, tamo su i Jelena, Stefan i Tara, i svi zajedno se ludo provode.

„Poljupci? U milijardama, dok još može. A i ko broji?“, napisala je Jelena pored fotografije na kojoj sa ćerkom Tarom uživa na plaži.

Pročitajte: Njemu je najteže ući u trag - Marko Đoković se sa lepšom polovinom pridružio braći na letovanju (foto)

Instagram

 

Četvorogodišnja devojčica nosila je kupaći koralnocrvene boje i imala atraktivnu frizuru u vidu dve pletenice, dok se njena mama odlučila za slično, ali nešto smirenije izdanje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još