Prvo Ceca, a sada korak dalje: Pogledajte kako Jelena Đoković peva veliki hit Zorice Brunclik (video)

Prvo Ceca, a sada korak dalje: Pogledajte kako Jelena Đoković peva veliki hit Zorice Brunclik (video)

Autor: | 13/07/2022

1

Jelena Đoković peva pesmu Zorice Brunclik 

Novak Đoković u nedelju je ponovo osvojio Vimlbdon, a već sutradan pokazao je trofej hiljadama ljudi koji su ga dočekali ispred Starog dvora u Beogradu. Šampion je proslavio veliku pobedu sa svojom porodicom u rodnom gradu, i sada ga čeka zasluženi odmor.

Pročitajte: Najlepši poklon za godišnjicu braka - Novak Đoković osvojio Vimbldon, Kejt Midlton mu uručila pehar (foto)

Peđa Milosavljević / Profimedia

 

A da je zaslužio da se veseli, danima i noćima, to i ne dovodimo u pitanje. U nekom trenutku čak smo ga videli i kako peva. No, čuli smo i njegovu suprugu Jelenu, koja nije mogla da odoli mikrofonu i nekim omiljenim pesmama. Talenat je pokazala kada je, uz malu asistenciju Saše Kovačevića, zapevala hit Zorice Brunclik, “Košava”, a folk zvezda se odmah pohvalila na svom Insta-storiju.

Pročitajte: Dok u znoju bilo koju noćas negde maziš - Jelena Đoković na svadbi uzela mikrofon i zapevala Cecin veliki hit (video)

“Ne mogu da te ne volim, ne volim, i da bez tebe živim, jer ti me putem sna nosiš k'o košava...”, orilo se restoranom, a sa Jelenom su zapevali i Novak, njegov brat Đorđe sa devojkom Saškom Veselinov i ostali koji su se u sitnim satima zatekli pored njih, dok je zlatni pehar sijao sa stola.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti